Prijava

CRNA LIMUNADA JE HIT U SVETU

Nije greška, zaista je reč o limunadi, ali ona u sebi sadrži aktivni ugalj napravljen od kokosove kore i drveta, koji tom piću daje neobičnu crnu boju.

http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/2410382-crna-limunada-je-hit-u-svetu-ne-samo-da-je-zdrava-vec-se-od-nje-i-mrsavi-napravite-je-i-vi-recept-foto-video

Poboljšava unutrašnje sagorevanje ;)

Ако вас можда занима како сте постали Хрвати. Поу

http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=18&idnovost=412

Gde smo bese ono pricali o nazivima Kosovar?
Sad se desilo, dvojica sedeli u kafani i neki cica tu sedeo psovali mu majku kosovarsku i siptarsku. Cica otiso i vratio se sa drzalicom za lopatu, sakrio se u kladionicu preko puta i sacekao da ovi izadju pa je onda pritrcao sa ledja i krenuo da udara ko sumanut. Jednog je oborio, ali drugi se okrenuo i nokautirao ga, a onda je i drugi ustao i jebi ga. I sad ne mogu da izadjem kolima od milicije i hitne pomoci.

Sta seru bre o davljenju cirilice, mi u Bosni pre rata u skoli jedne nedelje pisali cirilicom, naredne latinicom. MORAO si da koristis to da pises u svesku. U svim knjigama jedna lekcija bila cirilicom, druga latinicom i sve knjige imale naslov na oba pisma. Svi redom koristili cirilicu. Na TVSA jedne nedelje logo na latinici i sve pise latinicom, sledece sve cirilicom.

Seru govna crnogorska. Oni su bili najvece komunjare, pofatalo generalske cinove, visoke partijske funkcije i stanove po Beogradu, pa glumili "da nijesu Srbi vec Jugosloveni". Oni su pisali u kandila, brijali popove, krecili freske, progonili i streljali. Sada izmisljaju crnogorski jezik i glasaju za Mila mamu im jebem.

Па да, то је као кад једне седмице мораш да причаш српски а друге седмице мораш да причаш албански или румунски

U kojoj kafani, torazulu?

SUR "KOD NECKA" na Aerodromu su sedeli, batine su pale ispred frizerskog salona kod Emine dvaes metra dalje.

што не кажеш и за босанце и крајишнике да су радили исто селтиче

Marko, ti si dete sa sela.

Ima li veze sa jačinom rakije ono kad je promućkaš pa kao gledaš koliko dugo drži venac.

ја ракију само знам да пијем, не сећам се кад сам пеко последњи пут, деценија је у питању

Pijem neku rakiju, doneli mi juce. Kaze stara dosta.

Ja volim malo jače rakije, 23-24 (sace se jave ovi sto piju 30+gradi), al ovo me sprži skroz. A kad promućkam i ne drži nešto dugo venac.

1. Bračni par, on propali fudbaler, ona lepa žena. Dvoje dece.
2. On krenuo dobro, karijera inostrana u najavi, ona naučila na skupe stvari, iživljavanje i ostalo. On sad u Pls neki Radnički Pirot, tipa 1000 evra mesečno.
3. Ona uzrujana, život prosek postaje, bez najave za boljim.
4. Ona odlazi kod lika sa firmama, traži posao. Šta umeš da radiš, koja škola? Ništa jebiga. Škola frizer tipa.
5. Ima i drugih načina da zaradiš. Bićeš sa mnom, 1000 evra mesečno, nema kurvanja okolo i izlazaka sedi kući s mužem i čekaj poziv.
6. Čovek donosi na vrata pare jednom mesečno, poziv izostaje tri meseca, ali pare dolaze svejedno.
7. Ona odlazi i pita ga, pare mi dolaze, ali ti ne zoveš?
8. Došla traži kurca jebote.

Čru stori.

Тилмо, најбоље су округле цифре, 20г - 50С

Pa to kazu svi. Al ta id 20 gradi me drzi na nekoj nuli, tj napijem se al mnogo. Ove od 24 gradi direkt udaraju na raspolozenje, pobenavim skroz. :)