Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nek je neko poljubi i pomazi a cegrtaljki pokaaze izlaaz iz guzve
http://i.imgur.com/yHwPTPZ.png
хаха па шта ради нпр. расни (најгори пролив у историји интернета) све време + прети убијањем деце па опет шета слободно и смрди по сајту
hahaha i dalje ne kapiram da je rasni nekome mogao da preti ubijanjem dece
pustite ljude da pisu ne smarajte, ionako se forum raspada
rasni kad preti deci, to mu dođe "vršnjačko nasilje"
Јбт на листи активних тема између прве и последње размак од 5 и више сати, које црно спемовање
ima.li neko printovano to izmedju rasnog i kosmopolite hoću da vidim tu recenicu gde preti
"Spem" navodno ovde znači NEPOTREBNA TEMA ZA POJEDINE OSOBE, znači ako te osobe smatraju da je TEMA NEPOTREBNA, to je automatski SPEM
Oh, banovan čovek koji Komad zove ustaškom kurvom na vukajliji i otvara smislene teme šta ćemo sada?
Odban i za njega i Erua obavezno.
situacija na sajtu i stanje na forumu je vidno sjeban forum a i opste je poznato kako je doslo do tolikog srozavanja tj sjebalo se onda kada je vukaajlija pocela da dobija kodeks vitestva itd itd i uopste kodeks ponasanja
ma rekao joj zakljacu ti sinove i ona ga banovala kao da ce banovanje da ga spreci u toj nameri da ih kolje ako je odlucio da ce da kolje
Ovaj obrok jeste debil ali je najmanji problem ovde
vauuu uvredio je komad hahah...e to nisam znao, onda nemoj slucajno neko da ga odbanovo hahaha mozes misliti
Pezose da li bi se tvoja mama ljutila da je neko zove tako? I da ne znamo odakle si došao?
ne sto je nazivao ljude ustašama nego sto je koman1974 nazvao ustasom , hahaa, pa ona je realno prva trebala da bude banovana - swćam se da je bćejala po forumu i nekolicina autora joj se čepila,svadjala se medjusobno i branili je zbog njenih slika u pvt. Ahaha. uostalom lupam,sto njoj ban, ona samo pustila buvu a ostali se nalozili ko majmuni
A dobra je Komad jbg nije kriva što paćenici postoje
Registruj se na neki njiov forum pod nikom riba1980 pa vidi kako bi te zvali
Coa pa je l želiš da budemo kao oni?
moja mama ne dolazi na forume ko baka komad, i koji kurac je jebena komad da ne sme nista da joj se kaze, ima 300 godina nek se brani sama....onda nek se banuje svako ko uputi bilo kakvu uvredu, eto ja cu licno da trazim ban kad mi neko kaze da sam debilcina. Poenta je da se banuju svi koji makar upere prsticem u tu vasu ekipu previse ste pustili muda sad vec preterujete
Samo interno, samo interno.