Opa evo ga i pojacanje. Pa pitam onda i tebe: kakav to dzentlmen pokazuje javno slike koje je neka devojka poslala samo njemu?
Cak i da si mu dala dozvolu, a verujem da je miiiiiica pitao, kakav se to dzentlmen hvali svojim osvajanjem zenskih tvrdjava?
Ili ste vi generacija dzastin bibera, ili nemate pojma sta rec dzentlmen znaci.
дебели пацов
Дедер, објасни ми шта значи џентлмен. Да те чујем?
Ne pitaj mene, nemam ja stranicu na fejsbuku o dzentlmenstvu! TO JE BRE NEKI DOKAZ VALJDA DA SI DZENTLMEN! Ne moze svaka njuska da otvori stranicu na fejsbu.. U stvari...
Месечарка
Ne znam, meni se sve čini da se oko gluposti raspravljate, al' ajd.
A sto je najjace ja se ni ne raspravljam, cisto sam krenuo sa zdravom sprdnjom, ne znam sto toliko pogodi coveka , tj ne znam zasto nije nastavio sa sprdnjom nego okrenu na prozivke.
I da,dobre su ti sise, mesio bih ih, i turio bi djoksona medj njih. Nisam dzentlmen jbg.
EDIT:
дебели пацов
Аргумент ти је инвалидан Газимудо, победио сам.
S obzirom da se kuckas ovde ,a imas onake sise na raspolaganju rekao bih da si izgubio. I to ubedljivo :)
А шта ћемо сада? А? А? А Згазимтимудо?
Opa evo ga i pojacanje. Pa pitam onda i tebe: kakav to dzentlmen pokazuje javno slike koje je neka devojka poslala samo njemu?
Cak i da si mu dala dozvolu, a verujem da je miiiiiica pitao, kakav se to dzentlmen hvali svojim osvajanjem zenskih tvrdjava?
Ili ste vi generacija dzastin bibera, ili nemate pojma sta rec dzentlmen znaci.
nježnik na hrvaCkom :)
Onaj lik sigurno voli makarone.
Ima gej lak za nokte. Mjesečka gej.
nežan muškarac? :)))
Ne pitaj mene, nemam ja stranicu na fejsbuku o dzentlmenstvu! TO JE BRE NEKI DOKAZ VALJDA DA SI DZENTLMEN! Ne moze svaka njuska da otvori stranicu na fejsbu.. U stvari...
Хахахахахахах њежник, Пјер и даље живи!
Ima gej lak za nokte. Mjesečka gej.
A-a-ali lep je i sija u mraku :(
A sto je najjace ja se ni ne raspravljam, cisto sam krenuo sa zdravom sprdnjom, ne znam sto toliko pogodi coveka , tj ne znam zasto nije nastavio sa sprdnjom nego okrenu na prozivke.
I da,dobre su ti sise, mesio bih ih, i turio bi djoksona medj njih. Nisam dzentlmen jbg.
EDIT:
S obzirom da se kuckas ovde ,a imas onake sise na raspolaganju rekao bih da si izgubio. I to ubedljivo :)
Kako znaš kolike su joj sise?
Неке истриповане игре
http://www.pippinbarr.com/games/letsplayancientgreekpunishment/LetsPlayAncientGreekPunishment.html
http://www.pippinbarr.com/games/theartistispresent/TheArtistIsPresent.html
А за ово мораш да чекаш до сутра у пола пет : Д
jesam ja jedina koja kad god vidi gazimudov nik, pomisli: "ja sam samo gazimudooooooo, mene ljubit to je ludooo"
jesam ja jedina koja kad god vidi gazimudov nik, pomisli: "ja sam samo gazimudooooooo, mene ljubit to je ludooo"
ahahhhahahahahahahaha
Nadam se da jesi.
Ja kad vidim Mala Vidra pomislim evo je žena-međed.
oh, laskavče
Aj sad zovi na gajbu piva.
u septembru jedino, ne'a me dotad, kaznila sam se odlaskom u bn
sad venem.