Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jedno jutro, krenem sa ženom, na posao. Vozim normalno, kad odjednom neko iza nas, legao na sirenu i ne pušta! Stanem, auto prilazi, otvaramo prozore i žena iz tog auta počinje vikati, urlati... Ja mirno slušam i smeškam se na šta ona još više ludi! Kad je malo posustala, zaustim da nešto kažem kad će moja žena njoj: da ti imaš ovakvog kući, da te zadovolji, ne bi ti bila tako nervozna... Ona je samo besno dala gas i odjurila a mi smo ostali smeškajući se jedno drugom.

2. Milos-88
    Jedno jutro, krenem sa ženom, na posao. Vozim normalno, kad odjednom neko iza nas, legao na sirenu i ne pušta! Stanem, auto prilazi, otvaramo prozore i žena iz tog auta počinje vikati, urlati... Ja mirno slušam i smeškam se na šta ona još više ludi! Kad je malo posustala, zaustim da nešto kažem kad će moja žena njoj: da ti imaš ovakvog kući, da te zadovolji, ne bi ti bila tako nervozna... Ona je samo besno dala gas i odjurila a mi smo ostali smeškajući se jedno drugom.

3. Zatvorim ti ja nogom rernu i kreće keva da se dernja "Pa dobro Elena, na šta to liči da jedna devojka zatvara rernu nogom?" I samo se čuje ćale iz dnevne sobe koji na to kaže "Tako je ćerko! Srbija se saginjati neće!"

4. celtic
    Zatvorim ti ja nogom rernu i kreće keva da se dernja "Pa dobro Elena, na šta to liči da jedna devojka zatvara rernu nogom?" I samo se čuje ćale iz dnevne sobe koji na to kaže "Tako je ćerko! Srbija se saginjati neće!"

http://vocaroo.com/i/s1OrrQvgabWm

5. Još jedan projekat bez budućnosti.

6. Hahahaha kbo ima neprejebive momente

7. Mnogo luda glava

8. juce sam prisustvovao gradjanskom hapsenju u centru, neki lik ukrao nesto sa kioska i poceo da bezi i neki matori krene prejadno da trci za njim start neki usporen i prodere se stani hapsim te u ime republike srbije, ovaj lopov ga ostavio 60 metara na 100 metara

9. Hahahahahahaha zajebavas?

10. Valja umreti jednoga dana načinom koji će smrt pretvoriti u večni život.

11. Stani ne znaš ko te juri hahahaha.

12. Valja umreti jednoga dana načinom koji će smrt pretvoriti u večni život.

Apsolutno!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.