Разноразно питање

1. Dobro, nije baš upola, sad vidim da imam skoro 2500.

2. Smorka, ti ne ulaziš na temu FK Crvena Zvezda i nisi učestvovala u sportskom kvizu. :D

3. A, da, mislim da sam ja uglavnom na većini tema gde sam i postovala, postovala jednom, jedino na smešnim slikama i ovde u pitanjima sam kao regularnije. :)

4. Čitam sad neke tekstove na Tarzaniji, zajednička tema im je bila muvanje. Svi se slažu oko pik-ap lajnovima koji NE rade, a šta je sa onima koji nisu kliše i seljački?
    Ja ih i nemam, pošto sam u klub otišo 2 puta u životu, i nije mi se svđalo. Imam 1 defku o tome, evo hipotetičkih primera koji su napisani kad sam bio 8. razred:

Pristup filozofski:
    -Ej, Marko
    -ponovi
    -MARKO
    -ne, nečujem
    -Marko bre šta ti je?
    -Ma ništa, imam neke probleme, kad vidim tako lepu devojku, moje oči troše previše energije, tako uši jednostavno nemaju snagu da slušaju.

5. Šta bre koji kurac?

6. imam ja jednog ujaka (jedan od šest) koji kaže da je najbolje prići ženi i kazati "Draga gospođo, mi se ne poznajemo ali ja imam žarku želju da vas jebem" - ako neće, ne gubiš vreme na muvanje, ako hoće opet ne gubiš vreme na muvanje...

7. ти си ово стварно написао, оно, не тролујеш?
    ХАХАХАХАХА, БОКТЕНЕЈЕБО!

8. jebiga brate, kad dođeš u neke godine više se nema vremena za gubljenje :)

9. У јеботе Веверицо кад ја погледам колко нолајферишем на сајту(реално, много) и колико сам урадио за 11 месеци, почињем да се питам шта ја који мој и радим овде.

10. ти си ово стварно написао, оно, не тролујеш?
    ХАХАХАХАХА, БОКТЕНЕЈЕБО!

mislim da se meni obracao ;)
    jebiga brate, bio sam klinac i debil. Slusao sam Linkin park i Grin dej. Imali ste i vi sigurno nekih retardiranih stvari koje ste radili u tom dobu :)

11. Од фејсбук љубитеља цукова и разних ''удружења за заштиту животиња'' тражим одговор на 2. веома једноставна питања:

1. Ако је кер луталица већ љут на људски род зашто не уједе оног ко га је избацио већ оног ко прође поред њега или нечије дете?

2. Ако ме нападне кер, да ли треба да га пустим да ме изуједа или да се браним и да ризикујем тужбу и позиве на вешала од љубитеља животиња? Наравно, не да садистички изгазим животињу, него да га одгурнем или шутнем од себе да ме не уједа.

12. Doktore, ja volim kučiće i mačiće ali više volim decu. Ja bi ga šutnuo pa nek vrišti cela PETA.

13. 1. Zato sto nije ljut na ljudski rod nego je besan i neobuzdan, kod mene su ujeli profesora ispred gimnazije
    2. Da. Sto se mene tice, ako mozes da se odbranis kad te napadne ker, izubijaj ga sve dok ne obustavi napad.
    Mnogo me nerviraju ti takvi. Naravno, ima i slucaja kada su u pravu, ali u glavnom mnogo kenjaju.

14. Ljubitelji PETE da su normalni ne bi se slikali goli u konzervi sa crvenom bojom

15. Није проблем што фаворизују цукове испред осталих, ал ми није јасно зашто тако не чине акције и за необуздане и бесне људе? Можда зато што људи убијаду цукове који су слатки и флафичасти

16. Verovatno zato što su gorki mizantropi.

17. Џорди
    У јеботе Веверицо кад ја погледам колко нолајферишем на сајту(реално,
    много) и колико сам урадио за 11 месеци, почињем да се питам шта ја који
    мој и радим овде.

Bgate, pogledaj tek Mileta Bubrega i Nesssa, oni su ovde oko godinu dana, a ušli u 200 i imaju tone definicija. lolo

18. НИТРАТ
    Verovatno zato što su gorki mizantropi
    КАТИЦ

Тај рад.

19. jebo te nitrat i katic ubih se od smeha :)

20. Čitam sad neke tekstove na Tarzaniji, zajednička tema im je bila muvanje. Svi se slažu oko pik-ap lajnovima koji NE rade, a šta je sa onima koji nisu kliše i seljački?
    Ja ih i nemam, pošto sam u klub otišo 2 puta u životu, i nije mi se svđalo. Imam 1 defku o tome, evo hipotetičkih primera koji su napisani kad sam bio 8. razred:

Pristup filozofski:
    -Ej, Marko
    -ponovi
    -MARKO
    -ne, nečujem
    -Marko bre šta ti je?
    -Ma ništa, imam neke probleme, kad vidim tako lepu devojku, moje oči troše previše energije, tako uši jednostavno nemaju snagu da slušaju.

јеботе, зовеш се Марко...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.