Разноразно питање

1. Gutaju. Vegani gutaju.

Па како могу да гутају животиње?

2. A vegeterijanke pljuju?

3. Treniraj na drugome.
    Pa da, tofu ali ne moze ovako, nece ispasti lepo. Zato i pitah.
    Mogu da gutaju i konjsku spermu, ako mene pitas.

4. Па то ми није изазов.

5. Дакле:
    Па како могу да гутају животиње?

6. Ne može da valja ako je veganski, nikako. To kažem zato što se razumem, nema toga što može da zameni ukus mesišta da jebe šiptara što puni ko šiptar kornet.

7. Како ниси?! Мислим, у свађалачком смислу.
    И без ескивирања питања, молим.

8. Gm, ja ubijem poneku bubicu, znas. Ovde ima nekih kurcevitih stenica, zovu ih bed bugs jer tu zive i ceo grad ih je pun, stra'ota Bozija, e te mrcine sam ubila par puta jer sisaju krv. To je bila klasicna ferka, jedan na jedan, samoodbrana. I nekog mrava sigurno zgazim. Poenta je trud da se minimizira.

9. Какве то везе има са овим о чему ја причам. Ниси их јела, оћу рећи гутала. Ваљда?

10. Mene interesuje da li su komarci sposobni da intelektualno mutiraju? Pre sam ih sa lakoćom nalazio i tamanio a sad se štekaju dok ne zaspim pa me kasape natenane.

11. И? Како онда то оправдавате? Гутање слатких малих прокариота.

Иначе:

Gm, ja ubijem poneku bubicu, znas.

Е моја будисткињо... ццц. Но моар карма-кред фор ју.

12. Dragi moj, odgovor na to pitanje ces pronaci u poslednjoj recenici mog prvog posta na ovoj strani. Sto ti lepo ne kazes da hoces da se potucamo? Sto se stidis?

13. Не трудиш се довољно! Ин д паст лајф, дет бед баг/прокариот куд хев бин јор мадр, плиз. (7:50)
    Морам да питам маму прво, а спава тренутно.

14. Ja sam to odma' bio priznao i mnogo smo se lepo tucali!

15. Banovaću vas zbog spema, pređite na PVT.

16. Шта тек на певете пичи... није нормална...

17. Gm, to sto ti nisi JOS UVEK probao strap on niti safari to ne znaci d to NIJE NORMALNO! Konzervo!

18. Преко тога још некако и да пређем, али да ми тражиш да те шопам палицом за крикет по дупету... који курац?!