ima razbijem glavu nekom flasom d'ostane oziljak, da bidnem kul.
posle pricam kako su me neki sumari umlatili u kavani jer sam debelu konobaricu uvatio za sisu.
ja sam nosio neke flaše u ruci kacam bio na zlatiboru, iš'o niz neki put od nekih kamenih kuraca ispod nekog spomenika, proklizah i budala sačuvah flaše a napravih na ruci dva ožiljčića
ja danas svom silinom sjekirom po lijevoj nadlanici. rana do kosti, kada su mi šili vidjeli su da je ostala recka u kosti od sjekire, nekih 5 cm dužine, milina, znači mjesec dana zarastanja.
Ja večito šetam po neku modricu ili ogrebotinu jer bajsom stalno pokušavam da izvedem nemoguće...Juče sam bila ubeđena da ću da uzletim kao metak uz jednu opasnu uzbrdicu, ali sam naletela na neki sitan šljunak i jebi ga...
Modrice nisu kul, zar ne?
Imam i ja jednu sliku đe sam sav u modricama, al neću da kačim rećete da se kurčim, al ako baš ima djevojki da se lože na to, ono okačiću četir, pet takvih slika. Ima se može se, nisam baš što bi rekli dobar po okolinu a ni okolina po mene. lolol
Gledaj na to sa pozitivne strane, sad možeš da kažeš "Ženo ja više me smem da se bakćem oko kuvanja jer me kuhinjski elementi i posuđe mrze i urotili su se protiv mene!" fora prolazi provereno. lolo
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Мени су готивни. Не типа плоди ме јер си сав печован, него уопште, ожиљци су кул и имају занимљиве приче.
Ја кад сам имао богиње, чешао сам се да би ми остајали ожиљци.
ima razbijem glavu nekom flasom d'ostane oziljak, da bidnem kul.
posle pricam kako su me neki sumari umlatili u kavani jer sam debelu konobaricu uvatio za sisu.
neka fala, ovaj ožiljak danas mi nije trebao, dosta mi ovaj na čelu s kojim izgledam kao hari poter.
http://www.thespoiler.co.uk/wp-content/uploads/2009/11/franck-ribery.jpg
Svaka pička je njegova.
ja sam nosio neke flaše u ruci kacam bio na zlatiboru, iš'o niz neki put od nekih kamenih kuraca ispod nekog spomenika, proklizah i budala sačuvah flaše a napravih na ruci dva ožiljčića
ja danas svom silinom sjekirom po lijevoj nadlanici. rana do kosti, kada su mi šili vidjeli su da je ostala recka u kosti od sjekire, nekih 5 cm dužine, milina, znači mjesec dana zarastanja.
ma jok, nije to ništa, trebo soseći ruku
Ja večito šetam po neku modricu ili ogrebotinu jer bajsom stalno pokušavam da izvedem nemoguće...Juče sam bila ubeđena da ću da uzletim kao metak uz jednu opasnu uzbrdicu, ali sam naletela na neki sitan šljunak i jebi ga...
Modrice nisu kul, zar ne?
ma ćuti, sretan sam što nisam presjekao ni jednu tetivu prstiju.
Modrice su najkulije kad nestanu
Ali kako se divno prelivaju iz zelenkaste u plavu, pa smeđu, divota je gledati to čudo prirode :)
Još kad ih ti napraviš, a nisu na tebi, ihhhhh...
To se već zove šljiva :)
imam ja na palcu leve ruke kul ožiljak u obliku ptičje glave :)
http://www.dodaj.rs/f/1K/BM/1QO4ZAs1/image047.jpg
Au Brus, ti k'o da si sa ratišta pobeg'o, sav si izranjavan jebote. :D
samo staklo Srbina saseklo - ovo mi je pukao poklopac vatrostalne činije u rukama, pet šavova :)
Imam i ja jednu sliku đe sam sav u modricama, al neću da kačim rećete da se kurčim, al ako baš ima djevojki da se lože na to, ono okačiću četir, pet takvih slika. Ima se može se, nisam baš što bi rekli dobar po okolinu a ni okolina po mene. lolol
Gledaj na to sa pozitivne strane, sad možeš da kažeš "Ženo ja više me smem da se bakćem oko kuvanja jer me kuhinjski elementi i posuđe mrze i urotili su se protiv mene!" fora prolazi provereno. lolo
ja sada dobio 3 konca, nadam se da će ožiljak biti manji. duboka je rana u pm.