Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja, vjerovatno. saće YeahBatch da organizuje drugare sa četa. ali, imam pristojnu kolekciju printskronova, neću se tako lako puštit. :)
Ја се извињавам Сморки ако сам је увредио (а не верујем), само је зајебанција у питању.
problem je u tome što ne znaš koga prozivaš, ja se tu ne bi mešao...
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA, sad tek videh, morala sam da ubacim link da proverim, pa to sam ja! Čet ne pratim uopšte, ne znam da li bi trebalo. Hahahahhahahahahhahahahahaaaaaa, Bačje, ok, bićemo korektni i nećemo ti više čitati definicije. lolololo
objasni Zhajku kako je hvatanje printskrinova zezanje
Панинаро, матор си човек, боље иди прави и васпитај децу него што шпијунираш чет ко нека баба. Ај уздравље, ја сам завршио са расправом.
http://www.youtube.com/watch?v=p8rZStcyhCE
đe ćeš tek smo počeli sa zabavom :)
Vi ste gori od male dece, ne mogu da verujem da ljudi snajperišu i onda otkucavaju jedni druge. Vukajlija me podseća na SFRJ gde policijski doušnici hvataju pijane članove po četu i onda ih sprovode modovima udbašima koji ih šalju na Goli otok.
A Maršala Kaizena boli uvo.
Sve ova snajperiste treba trajno banovati.
ne kaže se na goli otok nego na turističko putovanje luksuznom jahtom "Punat" :)
Šalim se, Pani, pusti Bačjea, dobar je on. Inače, ne kontam poentu ljudi koji komentarišu, slabo su na četu, a prate sve što se tamo dešava iako ne učestvuju. That's kinda creepy.
+9001
Stvaaarno creepy.
Da nije Galeb lolo
nije Galeb, Galeb je školski brod - Punat se zvala kleta jahta...
Evo Punta
http://1.bp.blogspot.com/_3ecQLFm7EFc/S_zCMyj7rTI/AAAAAAAAAcY/De3Efz-ywmU/s1600/DSCF2538-car-in-canal-smaller-size.jpg
nemojte se srditi
Ma, ajde bre, šta da se vređam, iz aviona se vidi da je zajebancija, (i nisam ozbiljno mislila ono za defke, nastaviću da pratim tvoj rad), ionako na taj čet dolazim jednom u godinu dana, a i imate moju podršku što se tog snajperisanja i neučestvovanja u razgovoru, a posle otkucavanja tiče, kao što sam rekla. Vrlo nekul, Paninaro, razočarao si me.
Provalio sam zašto žene s foruma gotive YeahBatcha: od stomaka im ne može ništa, pa su potpuno spokojne. Već prema nama potentnima (paninaro i ja), imaju potpuno drugačije ophođenje, jer im je super-ego u pripravnosti.
AHAHAHAHAHAHA! APRILILILILIIIIIII!
Jel vam radi gugl u potpunosti ovih dana?