Разноразно питање

1. a sta se placa konkretno?da ti neko da plus,da ti popusi,sta...?

2. Е не би ти мени Рајдеру мого овде обитавати димам неку влас...

3. Чек, лик је платио новцем да учествује у такмичењу?

4. Није овај сајт за њега.

5. Рајдеру, дотако си врх нолајферизма, алал вера! Не знам само како можеш да спаваш кад знаш да си паре за виршле потрошио на такмичење у писању дефиниција. Свака част!

6. Viršle ne jedem... :*

7. Контам да си плаћао и да будеш голман у тиму свог одељења?

8. šteta što radmilo nije bio njegov par :/

9. Ma nije to ni neka novina, niti je nešto nepoznato u našem društvu, al sitna para bre... greota...

10. Kolka ti tarifa Rajderu?

11. Nemojte napadati VejvRajdera!
    Prestaće vam čovek davati pluseve na svaku škrabotinu koju izbacite!

EDIT: Ne daj se, Vejvi!!!1112
    Ti si to pošteno platijo!

12. А коме је плаћао. Прешалта задње три странице и ништа не контам. Ај неко...

13. Valjda rosoneriju posto se umesto njega takmiči al nemoj mi verovati zato sto znam koliko i ti nego mi to logicno.

14. Ni ja ne kontam... Plaćao da bi nastavio učešće na ovom takmičenju? Kome su otišle pare? Koliko para? Je l' platio porez? Ko će pobediti u Farmi?

15. Rajder kupovo mesto ili tako nešto.

16. Платио је свом ривалу из квалификација да се повуче из такмичења, од кога је претходно изгубио.

Платио је црвену.

Јес скроз дебилан потез, али мали се напржио на такмичење..ни сам није свестан шта је урадио.

17. Boktejebo, deca u africi gladuju, a on kupuje mesto u takmičenju na vukajliji, kuda ide ovaj svet, napred nole

18. brate, pustite čovjeka da radi sa svojim parama šta hoće.
    ako hoće da ih da na takmičenje na vukajliji, nek da
    nije vama iz usta uzeo

19. Трајни бан и стуб срама одма.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.