Разноразно питање

1. Све на страну, ал' стварно сте се посрали на сав Циклонов труд.

2. au jebote, vidro u pravu si, nek čovek radi sa svojim para šta god hoće. ali dati pare za neko zezanje na vukajliji? decxko to je mnogo loše.

ma braaate, ako ih ima viška, nek daje na šta oće, njegove pare, njegov obraz, njegovo pravo. eto, čoek odlučio da da pare za ovo. jebiga, štaš, nekom je i to bitno. nama toliko nije, al nekom očigledno jes.

3. Ајде не серите, као да ће нешто фалити такмичењу..као да је битно је ли прошао росонери или рајдер.

Мени криво што сам дозволио да ми банују пешес налога међу првијех иљаду..могао сам да се обогатим..укурац!

4. Stevane, malo se zajebavam... Mislim da je situacija sada trenutno mnogo bolja nego sto je nekada bila. Bilo je klanova, svacega... po meni je sada ok skroz. A to da li je bilo ovakvih stvari... pa brate, jedan od najvecih sajtova, par stotina hiljada ljudi... sigurno da je bilo svacega, samo nije to nista cudno i pogresno.

5. Ovo je mnogo gore od gomile bezveznih pitanja u vezi takmičenja. Svejedno, ako je i inače tako, onda sam dobila odgovor zašto se ne odabiraju (slabo odabiraju) autori koji nisu popularni i koji su anonimni ostalim autorima (uključujući i mene).

6. Ma sve će se ovo zaboraviti za par dana...

7. Мени је једна вукајлијашица признала да је јебао мод, не тролујем.

8. Знам да се зајебаваш, него хоћу да кажем да нисам помишљао да би људи ишли дотле да плаћају за одабрану и слично, а сад већ контам докле иду неки људи. ЗБОГ ВУКАЈЛИЈЕ И ТАКМИЧЕЊА НА ФОРУМУ ЕЈ

9. koliko je ova vukajlija puna pizdi. strasno.

10. ovakve mahinacije su ponekad poželjne da bi se kalibrisala cena virtuelne imovine, konkretno koliko para vredi svaki plus, svaka definicija, rang, prosek ocena itd.

11. Thilmo

Мени је једна вукајлијашица признала да је јебао мод, не тролујем.

Уау.

Сајт је пун веза и везица и то је лепо, али изузетно ми је занимљива идеја да постоји нека која би дала пичке за одабрану. Оно, умочиш зато што си штиклирао њену дефиницију.

12. Random vukajlijas: kako bih zeleo odabranu
    random vukajlijas 2: a sta ako mod trazi protivuslugu?
    Random vukajlijas: spreman sam da podnesem zrtvu
    random vukajlijas 2: a sta ako hoce da te upozna?
    Random vukajlijas: spreman sam na tu zrtvu
    random vukajlijas 2: a sta ako je malo cudan?
    Random vukajlijas: veruj mi, bolje da ne znas dokle cu da idem za odabranu

13. Thilmo
    Мени је једна вукајлијашица признала да је јебао мод, не тролујем.

Znam lika koji je jebao duže vreme bivšu moderatorku, ne trolujem!

14. da me neko ne shvati pogrešno, ništa loše ne mislim o takmičenju. do jaja je sve organizovano i svaka čast modovima koji gube vreme na cimanje oko organizacije. međutim za ovog što je platio i ovog što je primio kintu mislim da su moralni patuljci. no hard feelings

15. ео ја као друга страна да се јавим, кога боли курац?
    вејву стало да прође, је узео сома за маглу, свима лепо
    а није да је такмичење много изгубило мојим испадањем

16. а није да је такмичење много изгубило мојим испадањем

+1

EDIT: Svaka čast za ovaj deo posta!

17. Ako je stvarno uzeo soma dinara za ovakvo jedno sviranje kurcu, ima moj blagonaklon.

18. Nije mi jasno zašto je Rosoneri odao da se prodao, ako ga zaista boli tuki za ovo sad moralisanje...

19. Prvo, mnogo me ovo iznerviralo. Kakva ste vi kaljuga drustva, ne verujem. Pa jebotebog, obozavate da se sprdate na Tomin racun i njegovu kupljenu diplomu, serete o kupovnim univerzitetima, pravite se nesto pametni a dupe bi dali za teglicu ajvara. Njegove pare? Da radi sa njima sta hoce? Ma sagnite mi se svi i postupite po protokolu, da ne budem prost, pa jel i Miskovic treba da radi sa parama sta hoce. Jel i onaj sto da 500E za ispit daje na sta hoce i njegova je stvar?
    Cestitke Rajderu, uspece na medicini. Dostavim ti cenovnik ispita prvom prilikom.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.