Разноразно питање

1. Ja bih realno uzeo hiljadu dinara da je meni ponudio. Čisto da znate za neko drugo takmičenje...

2. Opa, pali neki transferi novca, idemo...
    Prodajem krunu, ispolirana slabo nošena.

3. Нисам се одао, само не видим разлог да буде тајна, па се прочуло по чету.

4. Еј, а како сте извршили трансакцију..уплатио ти на рачун или кеш? И је ли било пола одмах пола кад дозволе да те Рајдер замени..ако није проблем баш бих волео да чујем те детаље.

5. rosoneri vidi se da navijas za milan hehehe jos se sad garant rajder smeje sto bi ti dao petiljada da si trazio.

ROSONERI UZEO ILJADU RAJDER USTEDEO CETIRI
    A STA SI TI URADIO DANAS?

6. нашли се лоло, близу обитавамо

7. rosoneri vidi se da navijas za milan

Hahahaha, do jaja

8. e, ali realno kad pomisliš da je neko dao hiljadu dinara nekome ko ima ovakvu sliku na avataru http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201002/19311/medium_5.jpg

9. Radmilo, dođi, vrati se povlačim sve što sam rekao.

10. pa jel i Miskovic treba da radi sa parama sta hoce.

Decxo, šta ti pričaš?! Ja nikoga nisam potkrao... Porediš me sa Miškovićem, hahahahahah... Neverovatno! pa ko tebi brani da ti od svoje 2 hiljade kupiš majicu - niko. Znači radiš sa svojim parama šta hoćeš.
    Zato nemoj da morališeš...

Jel i onaj sto da 500E za ispit daje na sta hoce i njegova je stvar?
    Cestitke Rajderu, uspece na medicini. Dostavim ti cenovnik ispita prvom prilikom.

Da, njegova je stvar, ali ako sutra zbog svog (ne)znanja sjebe nešto žestoko, treba da krivično!
    Zato, ja ne medicini nikad ne bih smeo ni da pomislim jer će doći ljudi i poveriti mi svoj život...
    a ti od muve praviš konja... nema veze s vezom...

11. Можда је мој пост осато затрпан: Продајем дефиниције повољно.

12. @sejo daces mi jedno pokila definicija od rebara i jedno kilo od buta?

13. Sejo_govedo
    Можда је мој пост осато затрпан: Продајем дефиниције повољно.

Ne radim sa švercerima, ali me onako interesuje po kojoj ceni kupuješ?

14. da zaboravio sam, ne možeš MUŠKI....

Gledaj sine, još jednom Radijaciji ovako nešto napišeš velika je verovatnoća da za pola sata budem u Bg-u pošto tu živiš pretpostavljam, ako ne reći će mi roso i da te nađem. A kad te nađem neće mi biti žao ako se ispostavi da si bubuljičavi klinac za đozlucima. Da otvoreno ti pretim batinama. Gde je poštovanje jebeno i čast? Jel vama izdrkanim klincima ništa nije sveto, kao do jaja udaram dečka nisko jer ne može trenutno da ima decu. Smrtno sam ozbiljan. Pičko. To što si kupio takmičenje me boli kurac, tvoje pare guraj ih u dupe ako hoćeš. Al budi čovek. Ako je ikako moguće.

15. Gledaj sine, još jednom Radijaciji ovako nešto napišeš velika je verovatnoća da za pola sata budem u Bg-u pošto tu živiš pretpostavljam, ako ne reći će mi roso i da te nađem. A kad te nađem neće mi biti žao ako se ispostavi da si bubuljičavi klinac za đozlucima. Da otvoreno ti pretim batinama. Gde je poštovanje jebeno i čast? Jel vama izdrkanim klincima ništa nije sveto, kao do jaja udaram dečka nisko jer ne može trenutno da ima decu. Smrtno sam ozbiljan. Pičko. To što si kupio takmičenje me boli kurac, tvoje pare guraj ih u dupe ako hoćeš.

Bajina Bašta je u pitanju. Elem, računaj i na mene Bokseru, vođo idejni!
    Ne zajebavam se!

16. Јеботе, зашто све иде преко Росонера?

17. Еј
    Не вређајте аватар, није вам аватар крив што не можете схватити његов смисао.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.