Srce, osnovni pol je ženski, tvoja pišica je prvo bila klitoris pa se razvila u visuljak dok si bio kod majke u stomaku.
Јест, а мајку је пробио кентаур деми-бог са својим пренадрканим клиторисом који штрца семе подтип NS 525. После оваквих бисера, penis envy тотално добија смисао.
O, ne, lulabej, kontam poentu bana, to nije to moj dupli. Sama rasprava više nije zanimljiva, mada bi mogla da pogledaš taj hejt koji sam prijavila tri-četiri puta. To je valjda tvoja obaveza kao moderatora.
Da, i prozivka nekog koga si upravo banovala je lejm, zato što isti taj ne može da se brani drugačije no s duplog. Decxko.
Jel ima neko iskustva u kupovini stvari preko Limunda, naručio bih dres reprezentacije Francuske, svidža mi se opasno?
Najbitnije je da vidis kako je ocenjen prodavac, tj. da li ima dobre preporuke od ljudi koji su ranije kupovali od njega. Ako je prva stvar koju prodaje, onda se kockas. Moze da te zajebe. Obicno traze da im uplatis prvo na racun u banci taj iznos koji si licitirao. Ja sam kupio dosad 4-5 stvarcica, samo je jedan lik rekao da platim pouzecem, kako se vec zove. Svaki predmet mi je stigao najkasnije dva dana nakon licitacije.
EDIT: Video sam koji hoces da uzmes, dobar je onaj prodavac, lep i dres. Kupi ti njega. :D
O, ne, lulabej, kontam poentu bana, to nije to moj dupli.
dakle, opet ti.
kakva prozivka i kakve odbrane?
jbt, pukla si ako misliš da će tebi neko da se pravda.
i šta da se ti braniš, bogati? dečko. koga zanima zašto si izvrijeđala ovdje ljude i tamo na temi? dečko. (jao, ljudi stvarno zvuče toliko jebeno kul kad kažu "dečko", tek sad shvatam)
dakle, samo sam pitala ovog (ne)duplog jesi l to ti, pa pošto ne dobih odgovor - ae, ban, zasluženi, zbog vrijeđanja. ćaozdrao.
hejt? prijavljuješ lajk, butt. dečko. (jbt, al sam kul!!) i to NE moram da radim. plus, nisam jedini mod, znaeš? a i ne moramo mi ništa, znaš to? nismo na nekoj platnoj listi il boktepitaj šta.
На ћирилици се пише Ć,ć
А јес?
Озбиљно? Ово ни ја нисам знао, мајке ми.
Па вероватно се тако пише, ја сам се тако потписао на списку за дежурање:
Име Презиме
Преćедник одјељенске заједнице
Озбиљно? Ово ни ја нисам знао, мајке ми.
Da, da. Osma strana:
http://www.gov.me/files/1247664841.pdf
Čekaj, zar se ti sinoć nisi izajšnjavo ko Srbin? Dakle, otpišaj.
I, da, uzgred-ružan si ko dupe i prijatan si ko hemoroidi kada konstatuješ dal si zgodan. Ne kontam što tripuješ da si neki kurac.
Уууу, Стићко, фала, видиш ја нисам знао за овај документ, таман да се смијем мало ноћас док читам ову будалаштину
Butt, sreco, vidim da si nesto nervozna u zadnje vreme? Ako su oni dani, reci nam, iskuliracemo te. Izvin' te na oftopiku.
Не виђех ово.
Синоћ сам био Србин, сад сам Црногорац, је ли ми можеш нешто?
Бахахаххаха још једна особа која се прима на то.
Meni je Smarko najlepši!
Butt i ti druga s pederskim nikom, samo da kažem "Hahaha.". Prosule ste me i jedna i druga, ne znam čija je fora jača. Aj sad mrš.
Kako se zove ono žuto iz ušii?
Vid, javio se vonabi-šmeker sa pederskim slovcetom i retardiranim pitanjima.
Ljudi su govna, malo tu bilo ko može išta učiniti.
Kako se zove pojava da se neko predstavlja kao mačo a u stvari je obična plačipička? Ima li to neki stručni naziv?
Јест, а мајку је пробио кентаур деми-бог са својим пренадрканим клиторисом који штрца семе подтип NS 525. После оваквих бисера, penis envy тотално добија смисао.
Jel ima neko iskustva u kupovini stvari preko Limunda, naručio bih dres reprezentacije Francuske, svidža mi se opasno?
"intelektualni" mačo verovatno neugledne pojave
I SMarko mačo Crnogorac malog polnog uda
Butt i ti druga s pederskim nikom, samo da kažem "Hahaha.". Prosule ste me i jedna i druga, ne znam čija je fora jača. Aj sad mrš.
Jel smo povredile tvoja mala zeldi đetićko paćenička osećanja uvijena u šuškavac sa učkurom?
el ovo butt došla da nastavi sa vonabi-uber-zanimljivim podjebavanjima crnogoraca i svih ostalih koji ne misle da je bogomdana na ovom sajtu?
O, ne, lulabej, kontam poentu bana, to nije to moj dupli. Sama rasprava više nije zanimljiva, mada bi mogla da pogledaš taj hejt koji sam prijavila tri-četiri puta. To je valjda tvoja obaveza kao moderatora.
Da, i prozivka nekog koga si upravo banovala je lejm, zato što isti taj ne može da se brani drugačije no s duplog. Decxko.
Najbitnije je da vidis kako je ocenjen prodavac, tj. da li ima dobre preporuke od ljudi koji su ranije kupovali od njega. Ako je prva stvar koju prodaje, onda se kockas. Moze da te zajebe. Obicno traze da im uplatis prvo na racun u banci taj iznos koji si licitirao. Ja sam kupio dosad 4-5 stvarcica, samo je jedan lik rekao da platim pouzecem, kako se vec zove. Svaki predmet mi je stigao najkasnije dva dana nakon licitacije.
EDIT: Video sam koji hoces da uzmes, dobar je onaj prodavac, lep i dres. Kupi ti njega. :D
O, ne, lulabej, kontam poentu bana, to nije to moj dupli.
dakle, opet ti.
kakva prozivka i kakve odbrane?
jbt, pukla si ako misliš da će tebi neko da se pravda.
i šta da se ti braniš, bogati? dečko. koga zanima zašto si izvrijeđala ovdje ljude i tamo na temi? dečko. (jao, ljudi stvarno zvuče toliko jebeno kul kad kažu "dečko", tek sad shvatam)
dakle, samo sam pitala ovog (ne)duplog jesi l to ti, pa pošto ne dobih odgovor - ae, ban, zasluženi, zbog vrijeđanja. ćaozdrao.
hejt? prijavljuješ lajk, butt. dečko. (jbt, al sam kul!!) i to NE moram da radim. plus, nisam jedini mod, znaeš? a i ne moramo mi ništa, znaš to? nismo na nekoj platnoj listi il boktepitaj šta.
sad ban, opet. bez rasprave i bez smaranja.
Kupujem ko ga jebe!