Разноразно питање

1. Mada ko zna, možda ovi govnari stvarno ne daju da neki sajtovi izađu iz Srbije, da svet ne vidi bruku ovde.

2. Što okači to jebote, znaš kako me u sekundu iznerviraju te gluposti, najviše zbog toga što predsednik ima koliko sam ja shvatio ulogu hostese neke države (to samo kod nas Balkanaca) a za sve se pita premijer odnosno oni nekulturni iz skupštine koji neće da prestanu da govore kad im istekne vrijeme i upadaju jedni drugima u riječ, gore nego na pjacu. Pih pih pih...

3. Ali zaista meni nije jasno kako i zašto je Vujanović dobio taj orden, pogotovo što u članku stoji da je na Amfilohijevu inicijativu. Ne verujem da to potiče od dobrih međusobnih odnosa, neko sa strane je povukao konce sigurno.
    A nisi u pravu to sa predsednikom, gledaj na ovoj slici
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/04/Forms_of_government.svg/1024px-Forms_of_government.svg.png
    Narandžasti su ovi gde premijer vodi državu, a predsednik je više ceremonijalana funkcija, dok je kod plavih predsednik glavni, a kod žutih uglavnom glavni.

4. Možda je orden s fabričkom greškom pa nisu znali kome da ga uvale a đe ćeš boljeg kandidata od Crnogorca pa još i predsednika, uostalom to Filip jedino i radi, prima ordenja i pohvale i to trpa tamo u svoju prijestoničku rezidenciju na Cetinje. Koja pojma nemam čemu služi kad je Podgorica glavni grad.
    Bitno da se mi ceremonišemo a što nam država grca u milijarderski dug a ljudi koji vode državu pare što su pokrali moraju držat u nekolko banaka jer im ne mogu sve u jednu stat, to koga boli kurac, mi smo Crnogorci, samostalni smo samostalni! "Što ćemo jes, od čega ćemo živjet?" Plee.

5. Е вако, од недеље коначно набављам бољи комп (јупи јеј), имаће инсталиран Њиндоњс 7 на себи па оћу да питам који је најбољи интернет претраживач за дотични систем?

6. Budi kul, koristi Internet Explorer!

7. Komodo Dragon Brauzer je zakon

8. И на овом кршу користим Комодо јер најмање запуцава и скоро да не пропушта рекламе, дакле и за Седмицу је конза?

9. Johnny Kurajber
    Komodo Dragon Brauzer je zakon

Koristio ga ja neko vreme, delovao mi stvarno brze od hroma, plus oni kurci palci oko bezbednosti koje su promenili pa si kao sigurniji na netu.
    Medjutim pocnem da djuskam neku igricu na fejsu i bas sporo mi ucitavalo i trebala mu citava vecnost da je otvori , i ja resim da probam preko hroma, kad ono tamo TECE JEBOTE. Pa sam se vratio na hrom. Na prvi mah mi delovala bolje od hroma,al eto na konkretnom testu hrom ga oduvao.
    Mene iskreno to cudi, s obzirom da je hrom najzahtevniji browser,al tako je jbg.

10. Што сте ми обрисали задњу реакцију децхко?

11. Ma sprdao sam se Gazi, ukucao bezveze "brauzeri" da vidim šta još ima osim ovih :)

12. Што сте ми обрисали задњу реакцију децхко?

Kol'ko ti je nenormalan ovaj na avataru

13. И на овом кршу користим Комодо јер најмање запуцава и скоро да не пропушта рекламе, дакле и за Седмицу је конза?

dobar je, isti ko hrom slična navigacija i te munje, manje baguje, al mu se desi jbg. ne postoje zvanični adblokovi za njega, korsitiš iste ko i za horm.
    šta znam, koristim i njega, al sam provalio ipak da mi mozila najmanje zakucava. ma instaliraj koji oćeš, nema savršenog brauzera

14. Е хвала на одговору сад ми је много лакше!

15. Не играм игрице по фејсу па ми свеједно (осим Слагалице и билијара), а из мог искуства с Хромом, јутјуб му стравично сецка

16. ja koristim operu.u poslednje vreme je izjebana nesto,al ne odustajem.na najngegu bila fora da je opera uvodila mnoge inovacije koje su preuzeli svi ostali.jebemliga

17. а из мог искуства с Хромом, јутјуб му стравично сецка

Ovo je i kod mene slučaj. Kapiram da je to slučaj kada dve različite, a velike kompanije stoje iza sajta, odnosno brauzera, pa dođe do konflikta u pogledu kompatibilnosti.

18. Stoji ovo za Operu i inovacije. Opera uvede nešto pre godinu dana, onda izlazi novi Firefox, na sve strane NJU FIČRS, a ono sve pokupljeno iz neke tri generacije stare verzije Opere.

Elem, Operu uvek imam sa strane, najbolja je u svakom pogledu, sve ima, sve je prilagodljivo. Jedino joj fali neka udobnost, teško objašnjiva. Zato je Chrome i dalje prva opcija za difolt brauzer. Daje taj neki ugođaj što drugi ne daju, iako ima masu negativnih stvari.

19. za klipove, onlajn gledanje serija i filmova po sajtovima i YT, Mozila mi je primarni brauzer, najpouzdaniji, bar ja imam takav utisak.
    Hrom i YT? no vej, hoze.

20. Ја користим хром и пази шта се дешава! Увече направим реакцију, други аутор је предложи за одабране, каце вратим изјутра она је мистериозно нестала! Изгледа да ћу морам мењам претраживач! ипак је интернет експлорер дојајаан!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.