Разноразно питање

1. Код мене у селу "пријатељи са повластицама" значи само једно:

Повремени секс са другом/другарицом без гриже савести, чисто да се не заборави.

2. Које су цигаре најбоље када се сабере све (јачина, цена, дужина горења, поредак цене између 100с и кратких цигара, боја филтера (жути је бољи јер је мања могућност да се цигара окрене наопако и запали филтер), мањи смрад,...)?

3. Пошто је Оланик банован јер није дозвољен ни безазлени хумор који није у смислу да се каже нешто ново на ту тему, зашто је онда закључана тема?

http://vukajlija.com/forum/teme/53155

4. Mene više brine tvrdnja da je Blz imao prijateljicu s benefitima...

5. POPRAVI SAITO KAIZENE DECXKO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

6. POPRAVI SAITO KAIZENE DECXKO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ah, znači gazda prčka? Mislila sam da je samo do ovog mog digitrona.
    Biće iznenađenja.

7. Прчка киту... 4 сата није активан, сацмо на правди бога.

8. Nije Kaizen, ovo je do bugarskih servera.

9. Dok kazan nazove domara u Bugarskoj, dok se ovaj probudi, dok nađe server u kredencu, dok pretisne dugme.
    Da ne pominjem otežavajuću kontra-semantiku da-ne kod Bugara. :(

10. Грофе, јери то контрасемантика, или контрагестикулација? Они ваљда само климају главом различито од нас. Од васцелог света, мислим... Зато и јесу ретардирана азијатска говна. И мнооого их мрзим. Мало мање од Турака.

11. Precizno, mislim da je: gestikulacija sa kontra-semantikom :)
    Da, klimaju, tj. okreću, ali da bi to imalo veze sa pozivom kaizena, morao bih da ubacim Skajp ili tako nešto, pa sam uprostio, ali pažljivom čitaocu ništa ne promiče.
    Elem: http://vukajlija.com/bugarska/550783
    I naravno:
    http://i.imgur.com/JhrzyYu.jpg

12. Ау, брате... Каква компликована нација... Није ни чудо кад су примитивнији од шифтара. Варнер лепо објаснио све...

13. Прчка киту... 4 сата није активан.

Фино сам се исмејао на ово.

14. Kako se zove onaj klip, fazon medju prvima koji je kasnije pokrenuo 10 hours one macke jebene, onda get on my horse itd...

Lik neki igra u gacicama, sipa vosak po sebi, tako neko sranje? Animirano je.

EDIT: Dance of the manwhore

15. Zasto Vuka stalno ima jebenu situaciju???!?!?!!!
    Koj je kurac govnjiv.

16. Ruse Kaizen je kao mali progutao Teslino jaje, koje je u stvari magnet.... I sad svaki put kad on odluči da se vrati na sajt da ''popravlja'' nešto jel... taj amgnet se aktivira i sjebe mu i računar i počne i sajt da baguje. Ali sreća u nesreći je da on ima svoje pomagače zvane ''inženjeri vukajlijaškog moderatorovanja'' te kao deda mraz brine da ovaj sajt funkcioniše u najboljem redu.

17. Shir Kahn
    Ruse Kaizen je kao mali progutao Teslino jaje, koje je u stvari magnet.... I sad svaki put kad on odluči da se vrati na sajt da ''popravlja'' nešto jel... taj amgnet se aktivira i sjebe mu i računar i počne i sajt da baguje. Ali sreća u nesreći je da on ima svoje pomagače zvane ''inženjeri vukajlijaškog moderatorovanja'' te kao deda mraz brine da ovaj sajt funkcioniše u najboljem redu.

To je taj humor

18. Širkane, postavlja se pitanje, ko je progutao Kolumbovo jaje? Neki odgovori mi se nameću...

19. Колко ми се кења од те дефиниције

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.