Prijava

Ko moderiše reakcije? Tj jeste li se interno podelili oko sadržaja za moderaciju?

Bili smo podeljeni, trenutno se moderišu samo na prijavu ili one koje su u debelom minusu na kraju dana.

Ili neko onako bane tamo iz čista mira i ludosti da pogleda.

A, ok. Vidim odabrane stoje dosta dugo, a realno ima još dosta dobrih za odabir.

Onako subjektivno, mislim da imam osećaj za filing u pogledu reakcija, da vam napravim neku moju listu favorita pa da vam pošaljem?

Postoji li mogućnost skraćenja bana zmajevim duplacima na isti broj dana kao i original mu?

Ne Hogare. Dupli ostaju trajno banovani.

Tilmo, pošalji Uradu te reakcije. Ili ako ima tema za odabir reakcija, pa okači tamo.

Hvala na odgovoru, ali moram priznati da nisam zadovoljan istim.

Dupli nalozi se nikad nisu vraćali. Postojanje duplih naloga je dozvoljeno iz prostog razloga što nekim autorima dolaze na pamet ideje ili način izražavanja koji nije karakterističan za originalni nalog. Kada se dupli nalog koristi za kršenje pravila automatski se smatra da je "žrtvovan" i tako se prema njemu i ophodimo.

U istoriji sajta nisu bili retki slučajevi autora koji su duple naloge koristili isključivo za provokacije, čak je i bilo par autora (dbqp, JTU) kojima su sistematski traženi dupli nalozi da bi bili banovani. Deo te priče je bio pre mene, a deo sam i iskusio.

Brus, brate moj, koliko ima duplih naloga koji su korišteni za mnogo veće uvrede pa nisu trajno banovani (nisu banovani uopšte).
Upućeniji si mnogo od mene, tako da ne verujem da si ovo napisao.
Korištenje fotografije sa javnog foruma (fotografije vukajlijaša) nikako se ne može podvesti pod kršenje neke privatnosti, a ukazivanje na to nije nekakva uvreda.
Smatram da je ban od 30 dana na svim najlozima prestrog, ali ipak se radi o ataku na moda što je teži prekršaj od podjebavanja i napada na običnog člana, te kao takav neka stoji.
Trajni je, ipak, malo preteran.

Ne bih rasplinjivao priču, samo bih apelovao na mod tim da razmotre još jednom smanjenje trajanja bana na 30 dana na svim nalozima, jer to ne bi bio nikakav presedan, štaviše, to bi bila uobičajna praksa mod garniture kada se radi o "poznatijim" autorima.

Ako ćemo pričati o tome šta je realno, a šta nije onda možemo do sutra. Nalozi su banovani, mod garnitura ne postoji više jer je desetkovana, nas nekoliko koji smo moderatori u trenutnom stanju dok se kaizen ne odluči koga će nam dodati radimo najprostije održavanje. Onog trenutka kad bude više aktivnih modova pozivam te da ovo pitanje ponovo postaviš jer će situacija biti malo realnija.

Lično, ne vidim potrebu za duplim nalozima osim u smislu koji sam naveo u drugoj rečenici prethodnog posta. Ja imam dva takva dupla naloga, od kojih je jedan realno mrtav jer sam zaboravio šifru naloga ovde i šifru mejl naloga pod kojim je prijavljen. Drugi ne koristim jer je ispuni svrhu.

Brus,
Ti si korektan lik. Sve je u redu!

jel imaju neke dobre online novine? ono vesti sport i ta klasicna sranja al da nisu blic kurir i slicno mrzi me da sad kopam po netu

Blic ima fine vijesti što se tiče NBA.

Blic kad udješ jedan klik na sport i eto ti.

Koja je ovo pesma sa pocetka? Moj Google Fu me izdao, nisam nasao.

https://www.youtube.com/watch?v=i9-HMkXCi8c

Čuli iko o ovome što je neki "moćni renđer" ubio svog cimera?