Prijava

Ortak pita za neki šuntavi shoemaster program, treba mu besplatan daunloud, pa ako netko zna za neki linak, neka postavi.

pitaj bakutu za cenu,pa okaci.sem ako neces da te/je zovu na svakih 5 minuta da se "dogovaraju".

Pa jebote sunce ovo se placa, otpadaju halo oglasi onda.

Pa ti napiši cijenu koju hoćeš, ti uzimaj kiriju, kao, baka ne zna i ne vidi dobro. A baki od kirije daješ koliko treba. I svi zadovoljni :-)

Je l pio ko kamagru od vas? Utisci i to?

Bohore, neću pitati kome to treba, ali zajebi kamagru, internet je pun hvale, a nigdje o nuspojavama. Ne srčani bolesnici, ne alkohol 24 h prije i poslije uzimanja, ne jesti prije toga, i nakon prestanka uzimanja, znaju ostati doživotne trajne vertiginozne smetnje (čitaj: vrtoglavice).

Ako si resio da uznes nesto od tih zajebancija uzmi cijalis

Neko ovde pomenu da od kamagre mu se suše usta, nemam pojma, još nisam imao potrebe da uzimam.

Uzima neki moj drug taksisra kamagru redovno, ono radi non stop pa mora, to je zvanična verzija, nezvanična je da ima problem sa preranim ejakukiranjem pa mora, uglavnom kaže da nema nikakve posledice..

samo je u poslednjih godinu dana tri puta imao saobraćajku sa totalnom štetom...poslednji put proletanje kroz ogradu na autoputu sa 120 otvorio se airbeg i njemu ništa..

Uzmi afričku šljivu-NE PADA!!!!

Ostavi cigare...

ili jebanje, svejedno...

Aj da obrazlozim: usta se suse i taj se lupao jer se metabolizam ubrza osecaj je skoro kao na koksu ne znam naucno subjektivan osecaj pricam

E sad, kod kamagre i vijagre ti je kurac udrvljen dok ne prodje dejstvo non-stop a kod cijalisa imas dejstvo istog trajanja ali ti je kita opustena dok se ne nadrazi jbg samo ako ga uzme u ruku skace odma. Od vijagre sam lupao glavom u zid i molio boga da me pusti da mogu medju ljude a sa cijalisom kad me smorilo da jebem lepo sam legao da spavam.

trajanje je inace oko 10 sati jbg ali kapiram da i to zavisi od metabolizma do metabolizma

Nisam imao problema sa erekcijom. Vama koji jeste, orasi i med su najbolja opcija, i nije glupost. Nađite sami recept, pitajte dede i bake, ja sam dosad na Vuki okačio recepte za petoricu :-)

Pseto meni to isto čim ga uzme u ruke skače i bez cijalisa...možebiti da nisam normalan...

inače imam druga koji tera ta govna s kosova ovde i za novi sad...nabavna cena dole je 2 evra po kutiji cijalisa...ne bi se ja s tim zajebavao, 2 evra po kutiji može i mišomor da bude...

pseto je zavisnik (ma koliko to javiu moglo biti smešno kad kažem) :)

Ja mislio da sam ja zavisnik...:)

drugarica me terala da za njenog dečka kupim, ja uzeo od ovog taksiste dva šampončiča i ona sva srećna...dečko joj ima 29 godina i kontam da je to problem sve češće...dal je od hrane, dal je od stresa, bombi, života...jebem li ga...

ja sam dete sa sela, još ne osećam tegobe, nadam se da će potraje...

svojevremeno su neka 2 prepucana idiota pricala u teretani kako imaju problema sa erekcijom.nisu ni 3 banke zagazili.ubili ih hemija.pominjali deke,pregnile,kurce palce.

хахахах, да, "ваши другари" и "неки ликови" хахаха

Hahahahaa, Marko nemoj te projekcije...