Разноразно питање

1. haha ekstra šale :D

Радјард Куплунг

Zna li neko kako da završim četvrti razred srednje škole nakon što sam je batalio u prvom polugođu četvrte pre deset godina? Šta da guglam jebeno? Doškolovanje? Vanredno školovanje?

2. vanredno...kad sam izbacen iz dve srednje nisam imao izbor nego da na to idem i tu su bile glave 10 godina starije od mene polagali sa mnom

3. Obrazovanje odraslih

4. srećno prijatelju!

5. A koliko znam to vanredno školovanje se kod nas svodi a uplati i dođi za mjesec dana po diplomu. Pošto ti imaš samo jednu godinu da riješiš računaj da za dan diplomiraš. Taman možeš na maturu. Preporučujem http://cdn.shopify.com/s/files/1/0262/3477/products/2a_2fef5cab-0a49-48c1-b366-b2aba99d52ee_1024x1024.jpg?v=1420438935

6. kad sam izbacen iz dve srednje

lolek

tu su bile glave 10 godina starije od mene polagali sa mnom

odlično

Skočko, ovo obrazovanje odraslih mi izbacuje samo neke stimulišuće državne projekte vezane za osnovno obrazovanje i zanatske poslove, zato se i mučim s guglanjem.

Makaronac

srećno prijatelju!

Hvala, nadam se da će proteći uspešno. :D

7. nemoj ništa da guglaš nego idi u svoju srednju školu i dogovori se sa direktorom da ti sredi vanredno da završiš kod njih

8. nemoj ništa da guglaš nego idi u svoju srednju školu i dogovori se sa direktorom da ti sredi vanredno da završiš kod njih

Upravo.

9. Skočko, ovo obrazovanje odraslih mi izbacuje samo neke stimulišuće državne projekte vezane za osnovno obrazovanje i zanatske poslove, zato se i mučim s guglanjem.

Jebem li ga, zanemario sam činjenicu da je to kod nas u Srpskoj tako nazvano...

10. Ma, to sam i mislio ovih dana, nego gledam da prosledim neke okvirne informacije kolko noćas.

11. da,p[osto je sve to mnogo lakse nego da ukuca tri recenice u guglu dok cokoladno mleko pije

12. nemoj ništa da guglaš nego idi u svoju srednju školu i dogovori se sa direktorom da ti sredi vanredno da završiš kod njih

ovom postu odgovarma haha mrzi me da kopiprestujem i sve

13. SKEČ
    Svu decu šalju kod pedagoga, a Rađarda kod andragoga.
    ČEKS

14. eto koliko je komplikovano, kucni svoju školu u gugl ili neku školu koja ti je blizu i proveri - ako nema onda gledaj sledeću školu, jebešga

15. o cemu mi pricamo jbt oi skolovanu, jebenom,ostali pricaju o rusima i sranjima,ostali loze se na patriotizam i sranja,bas smorcina od foruma,jedino ono za skeceve valja

16. pa daj ti da pričamo o nečemu, evo ja sam ceo dan lepio stari crep po terasi, meni je zanimljiv i razgovor dva obućara o kvalitetu tigar lepka :)

17. ja sam 10 sati lomio kutije i slagao,a opet mi je to zanimljivije od foruma u zadnje vreme hahahah

18. Ja sam čitav dan tukao ljude i bio tučen. Tad sam bio mlad.

EL DOBAR SKETSCH?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.