Prijava

Kladio se da moze polumaraton da istrci.

Skidanje stomaka i kondicija.

super fora su kratki sprintevi.postavis nesto u razmaku od 10 metara i trcis sprintom do jednog,pipnes,trcis nazad do drugog,pipnes i tako 10ak puta,pa pauza,pa opet.bitne su stalne promene pravca,cimanja itd.sto brze to radis.to ces se vise trositi.posle prvih 10ak puta ces biti mokar ko mis.ako ces na dzoging onda polako,pa sto vise da budes u pokretu vremenski.ima i onda fora koja je jako dobra.800-600-400-200.sto metara razadaljina i trckas.redsolednom koji je napisan.jednu rutu,pa pauza,pa drugu itd.nadjes neko optimalno vreme za svaku razdaljinu koju treba da pretrcis i nikada da ne padnes ispod tog vremena.kada se usemis onda se takmicis sa samim sobom da spustis vreme.

bvdlga
Skidanje stomaka i kondicija.

Moj savet: Manje piva i sex više puta na dan.
Znam da ovo prvo nije lako ali...vredi se potruditi

чворе то се зове камиказа у мом селу

Да, камиказе. То је добра вежба за експлозивност и координацију, а истовремено је и најјача вежба за трбушњаке. Можеш да идеш напред-назад или лево-десно.

Jel ima neko na sajtu monetizirani YT kanal?

Imam par pitanja vezanih za trcanje...

Da li je iko odavde trcao polumaraton, i da li je pratio program sa trcanje.rs?
Da li mu je pomoglo?
Pitanje za Beogradjane - Posto tamo navode razlicite podloge, uzbrdo, nizbrdo itd, gde ste trcali?

Trčalo par ortaka, ne možeš se spremiti za dve nedelje kol'ko god tripovao to. Ne verujem da su gledali taj sajt, trče i inače, ovako, nevezano za maraton. Obuća treba da bude do jaja, jedan je završio polumaraton sa žuljevima k'o prst debeli, al tebi neće trebati ultra zajebane patike za rekreaciju jebo ga ti, samo nemoj starke.

Ja trčim (trčao) na Olimpu, al moje trčanje je da se napržim mesec, mesec ipo dana i onda naredna 3 ne potrčim ni po pivo.

Po meni najvažniji savet, ako tek krećeš sa trčanjem, nemoj kao lud da navališ, "mogu ja ko ništa da zdunem 15 krugova", nema veze što imaš osećaj da možeš, i što ćeš istrčati to, neće ti biti preterani problem, al sutra ćeš da kuneš sve redno, i kuliraćeš par dana od upale.

Al ovo ti je površno, od svih aktivnosti kojima sam se bavio, uvek sam gledao da zakinem na trčanju, lenjo, jbg.

како си успео са једном ногом?

како ови раде двокорак?

PuppetMaster
Jel ima neko na sajtu monetizirani YT kanal?

Поздрав Пупетмастер. Прилично сам сигуран да овај момак има монетизовани ЈуТјуб канал.

http://vukajlija.com/recnik/autori/17561

како ови раде двокорак?

Ovo je odbojka. Hahahahaha

Slepi jel me jebes il stvarno?

Што би те дрко брт? Озбиљно ти кажем

Озб брт, цимо сам га преко певетеа нешто око тих јућуб срања, па знам... Е ал то је било пре две године, који му је сад статус тј дал се и даље млати око тога стварно не знам.

Imam ja aktivan onaj AdRev na jutjubu, ako ti znači nešto

Ok slepy :*

Radj, sta je to jbt? Zar nije AdSence?