Prijava

nema sanse da je za to, nekog si psovao, priznaj :)

Ma zbog natnatine sise

http://vukajlija.com/forum/teme/66685-agar-io?strana=34#post_3213501

Pa ili je natnatina sisa, što je nelogično, prave od nje belog medveda bez potrebe, mada bi u tom slučaju banovao i raju i stevana, ili je ovo iznad iz linka. A ako je ovo iznad iz linka onda je tek idiotski da za ovo fasujem 5 dana, budući da je u pitanju vo, a i praktično nikakvog vređanja nema, al' jebe mi se, ako će to da spasi sajt, onda prihvatam žrtvu, samo udri kajzene padobrancu.

Edit: nisam celte, odrasli smo ljudi, nema razloga da psujem i spuštam se sad na nivo čudesnog kvarteta: rasni-bazi-eru-vo.
Dakle ako ovo iznad s linka zaslužuje pet dana, plašim se da me sledeći put ne obese na terazijama za primer drugima, ako stvarno nekog uvredim.

A jel mogu i ja da vidim tu natnatinu sisu? Msm ono makar sisu, ovde se hvala i da su je jebali a ja samo sliku sise trazim. Jbg skroman decko

zašto je zaključana tema 'kupujem prodajem menjam'?

primećena je bila ortačka trampa

Jel neko probao Paradontax pastu za zube?
Zamolio bih SKECHERE i drkače na šimejlove da zaobidju, ozbiljno pitam.

Jesam ja, bez zajebancije, jednom samo
Ima OGAVAN ukus.

Pa jel čisti i jel štiti?

Pa u tom periodu sam imao neku upalu desni i iskreno činilo mi se da mi je pomogla.(Mada neću da te lažem ne mora uopšte da bude do same paste, tu ti je mnogo bitnija četkica).

Mada od tad je više nisam koristio.

to je ona pasta za zube koji su poceli da ispadaju od paradentoze? mislim da je moja baba koristi, ne zali se, kaze da je dobra.

Jel neko probao Paradontax pastu za zube?

dobra je za desni..ukus je stvarno los..ako nemas probleme sa desnima onda bezi od te paste sto dalje.a ako imas onda bi ti najbolje bilo nju da koristis.dobra je i tecnost za ispiranje usta listerin, to je ja mislim najbolja tecnost ali jbg i ona ima odvratan i ljut ukus..e sad ako imas para a hoces nesto kvalitetno a da ima i lep ukus onda uzmi curasept

Imam onu najbolju četkicu sa ultra tankim vlaknima. Oću da tu pastu probam jer me jebu nešto desni pozadi pa da vidim kakva je.

Probaj, ako ništa barem ti neće naškoditi, osim ako nisi alergičan na nešto te za svaki slučaj pročitaj sadržaj te paste.

prvo treba da ides kod zubara pa ce on da ti kaze sta da radis..ne mozes ti sam da resisi probleme desni

verovatno su počele da ti rastu desni. Ništa strašno.
Svi mi to prerastemo.

Ma bio sam kod zubara, nema pojma. Kontam da mi je rekao da imam problem samo da bi kupio Paradontaks.

jebo vas kurac ako vas bole desni koristite konac za zube i krvarice malo u pocetku a onda cete ocistiti ta govna od kojih imate upalu i proci ce, ne pomazu tu paradontaxi...