U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
cara debeli teofil pančić
aahahhahahah
Možete pvcu da naduwate jaja na 12 bari ja sam to ugradio ima 17 godina a ti debeli čačanine što si tek prošle zaradio na medu i malinama tvoj problem ok?
5 komora, ili 7 idi bre
pvc je predviđen da traje do 30 godina, drvo traje mnogo duže, da ne pominjemo estetiku
PVC traje relativno dugo ako ima dobar profil i ako ga ne tuče sunce po ceo dan. U suprotnom se iskrivi ko gelender. Drvo jeste lepše od svega da se ne lažemo, ali mora da se štiti od vode ili ode u kurac. Dakle samo alumina... i ne kupuj ove second hand prozore doterane od preko.
PVC je kancerogen, tako rekli naučnici sa univerziteta u Masačusetsu, tako da je bolje drveno !
Ne razmisljate dovoljno pozitivno, za 20-30 godina cete imati para za nove prozore.
Hehe
Ma stavi gips iznutra, preko letve i crep i aupičkumaterinu.
Ili cete umrijeti pa nek se potomci jebu sa tim.
Ako je pvc kancerogen smrt je sigurna lolo
Koliko izbeglica stane na klasičan ferguson s prikolicom?
Ako ti cigani pokradu stvari usput, poprilično. 37+
Seljoberi nzm da l znate a da pvc ima tipa u boji mahagonija, oraha ili hrasta itd
Što se tiče estetike
I ne treba sandolin. Večno. Drvo se rasuši ko kurac posle primi vodu i iskrivi se ko gudalo
Samo nečural!
Bosanci...
XD
Neb ja mesto bukovine ništa metuo
Kraj nakog drveta ti ces uzeti PVC :P
Ako ovo nije bukovina ja nisam Torbica fazon
Prozori su zavera masona
Pic
kiša pada
u prozore zvrca