Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Skoro +1, planiram, ali ono, ko će ga znati :)
Čake, kacam mogo i kad imalo, nisam hteo, a ni smeo, ozbiljno. Još sam bio mlađi tad,otvoren za sve. A sad, u skoro 30 da radim tako nešto..ne ide lolo
Зна неко како да спречим јутјуб клипове да се ембедују у страницу? Да се прикаже само линк ка клипу.
Да ли има неко подешавање у фајерфоксу преко ког то може да се среди, или нека скрипта за грисманки, или адон, или било шта?
Kakve veze imaju godine? Ja se bojim svog prsnutog uma :)
@GM
kakvoj stranici konkretno?
To Čače,um,um,um...open jor majnd:)
На било којој страници. Рецимо, овде на форуму.
(мислим на туђе клипове; нећу да се отварају кад отворим страницу на којој су ембедовани, већ да остане само линк)
А за овај ЛСД... нисам га никад узимао, али чак и ја знам да треба ДОБРО пазити на окружење у ком га узимаш.
Лик га ладно појо на журци, хаха...
Није лоше то, пробао сам једном, гледали смо Србија - Хондурас, добар телевизор.
E to sam i ja čuo. De ćeš na žurci jebote...
Zna li neko koliko košta ulaznica za Beogradski zoo vrt?
oko 400 dinara cini mi se
Zna li neko koliko košta ulaznica za Beogradski zoo vrt?
kad dolaziš?
Ја сам читао онај уџбеник Тимоти Лирија, па Хакслија, и све сам простудирао, мада ме после прошло а да нисам пробао, Видећу, пре сам за пробу него што нисам. Обзиром на то шта зна да ми се деси од џиџе, мислим да ће моје елесди искуство бити као у једној легендарној изјави мог другара, "Овај је једном узео лсд и више се није вратио".
jel se to razlikuje cena od dana do dana kris? :)
Ima da omutaviš zauvek :)
Samo pitam :)
Hvala lilo, ili kelte, ne znam ko je od vas dvoje :D
Не брине ме то, више аклиматизација на Димензију Икс!
murš, snajke :D