Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A mene? Pričali su mi da ste me na prošlim okupljanjima malo ogovarali :D
Не идем на велика окупљања више. :)
To nije odgovor na moje pitanje. :P :)
Ха, то је и он рекао. :)
Сад сам погледала снимак са фудбала, једном ћу свратити на шпијунирање, морам да видим то уживо.
Колико се даје возачима за превоз неке кутије? Јер хоћу да пошаљем аутобусом, а не знам колико је пристојно, чак ни оквирно. Или да шаљем поштом?
Искрено везе немам, нисам слао ништа аутобусом, ако ти нико не одговори овде, питаћу ја некога. :)
Daš mu pet maraka ako si iz Bosne. A u Srbiji daš 500 da kupi čoek pivu. Ili najpametnije kažeš da će ga častiti primaoci, a oni ga mogu i ispalit' boli ih tuki.
U Srbiji 100 dinara jbt. Il' 200. :D
Jes' sigurna? Malo ti je to neš'
Pripretis mu pistoljem, otmes mu bus i sam isporucis kutiju. Kaki kurac 100, 200 kinti...
C60, nema neka određena cifra. Samo mu tutneš po principu daj kolko daš. Oni baš i ne smeju to da rade, pa zato nema cenovnika.
Ja sam spomenuo tog planktona, ali boga pitaj o čemu se radilo :)
Ako je paket lagan i treba ti na teritoriji drzave jeftinije ti je i udobnije da saljes kuririma. Ako je u stranu drzavu zavisi gde saljes i koliki paket, ako je tu negde odma preko granice 5€ je ok, ako je negde dalje, slovenija ili slično može i do 10. Kreni najbolje od 300, pa prema količini mrštenja dodaj dalje.
Ja kada sam slao, platijo im pivo.
Jes' sigurna? Malo ti je to neš'
Kad god sam slala, pitam kol'ko je, ka'e 100. Fala, dov'đenja. :D
Pa to kad si zensko. Ja da pitam posto je, on bi trazio bar 500 djunti. Ili ne bi trazio nista ukoliko bih mu pripretio pistoljem.
Ti šalješ možeš sama odnijet' ne znam šta se tripuješ. Možda cura stvarno mora negdje da šalje ;P
Lol, jeste neko, ali ni ja se ne sećam ko. Znam samo da sam pitao "a C60 je žensko?" :)
Мен ово проклето сумњиво, свима познато, нико не зна о чем се ради, већ видим организован хејт. :)
А мајку му, даћу му 200 ђунти, за неких 170 km, кутија нема ни две киле, преживеће.
Ti šalješ možeš sama odnijet' ne znam šta se tripuješ. Možda cura stvarno mora negdje da šalje ;P
Morala sam i ja. Šta'š, moraš se pomirit' s tim da Srbijanci nisu tol'ko prokleti. :)
Ако је ракија, можеш и фудбалерима да пошаљеш, чисто као мито. :)
Zašto misliš da se šalimo? lololo