U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vezano za tog kera.. kako koji kurac može da ima 19 godina?
@ sedplas
pa kontam da nije ni prvi ni poslednji,al bolje da mi svakodnevno izlazi "lazno" odusevljenje takvim stvarima nego da ne prodje dan a da u vestima nema neko sa estrade ko je uradio ovo ili ono.
@mikri
Pa ono kao, izbegao smrt 19 godina.
Brate, životni vijek psa je 10-15 dina..
EDIT:
A on još ima i Artritis..
Šal sam sam izmislio, a označava kritiku postmodernog društva u afilijaciji sa turboletnim načinom življenja začinjenog redundacijom i šlafrokom. Neuka osoba bi rekla "pa to je najobičniji korišćeni toalet papir samo što je ka nama okrenuta nekorišćena strana" što je tačno ali ne i ispravno.
Da ne dužim, moji vi, evo vam pa uživajte.
http://www.youtube.com/watch?v=i1H3v4u0nyw&feature=plcp
Е то.
А што не би могло за промену право одушевљење неким правим стварима? Од естраде нам се свима кења, али о томе не вреди више расправљати. Ако се одушевљавамо овако нормалним стварима, то нам говори колико нисмо спремни да их радимо.
Jebeš džukelu i vlasnika mu, bitan mu je prijateljica koja je FOTOGRAF! Mizerije jedne! Žena je umjetnik, obratite malo pažnju na nju!
EDIT:
A on još ima i Artritis..
Pa šta. I životni vek čoveka doseže do 85 i jače, pa opet neko živi 120...
Meśa, imam iste zvučnike. Sranje su.
Inače ovo je prava UMJETNOST! Svaka čast!
oplak'o sam jebeni klip! idukurac!
Хахахаахахахааха!
Ти ниси нормалан!
Баш ме занима шта ће муза Селенијум да реКне о овом уметничком делу. хД
Ne serem cigle, šta sam previdio?
http://www.justsaypictures.com/images/mindfuck3-2nbw.jpg
Ima kerova koji imaju 24 godina i zivi su i jos + u Srbiji.
Mojne kerove da mi dirate, nego divite mog kera:
http://www.youtube.com/watch?v=Su_Kn2tBt54
Nije baka nego deka.
Mene opet liči na babu, osim ako nisi mislila na deku (dekicu, pokrivač), što nema smisla pa ne znam zašto bi mislila na to. :)
Murbi, kul su paščad, ko ne voli životinje ne voli ni ljude, nego mene je upalo u oči to što se istaklo da je žena što je uslikala to fotograf, i to napisano u odvojenom dijelu teksta.
Da li neko zna za knjizare u Novom Sadu koje prodaju knjige na engleskom (pored English Book-a)? Pokusavam da nadjem Song of Ice and Fire na engleskom, ali ne znam gde, a u English Book-u su rasprodali
Srbia Srbima! Još nam samo fale knjige na engleskom
Ти ниси нормалан!
Баш ме занима шта ће муза Селенијум да реКне о овом уметничком делу. хД
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHA... MEŠJU ZA UMJETNIKA I PODITNO U PRVU GALERIJU! DANAS BEOGRAD SUTRA LUVR!
A jel problem da i na Reakcijama postoji dugme PRIJAVI?
А има и тема, ја мислим, доста је то :)
mislim da je neko od modova vec rekao da to dugme ionako nicemu ni ne sluzi, jer je 95% postera prijavljeno, pa se ne obraca mnogo paznja na to.