Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne znam zasto si se opteretio, Bushido, ko je ciji i da li je dupli! Nisam Vucicin dupli, na pocetku sam dala razlog svom "umesavanju" - tema me zanimala, a onda je proradio moj osecaj za pravdu. Vidis, nista lose.
Meni za COD najnovji pokazuje da lagano mogu da igram, i onda bezveze udjem na PES 2010 i sere mi za graficku i ram. A mozda je i bag neki jebem li ga, nego aj cisto da pitam nesto bezveze lololo :D
А то, ма пази, можда је то фора, изгледа да су линковани са свецким компанијама за ПЦ компоненте, па намерно нешто закину на сајту да би ти понудили онај предлог шта боље да купиш и онда те то линкује на званични сајт... Класична причица.
http://i.qkme.me/3qi15w.jpg
Хаха! Шоми у мировној мисији
Marveos zatego kobjasn!
НЕго, прекул слику си му закачио за такву тему.
Хихихихи :треп треп: хихихих
Vučice koliko si kontradiktorna to je strašno. Prvo kažeš da ako ti se nešto ne sviđa onda to i ne komentarišeš (to što si Kaizenu rekla da makne Acu Ilića brkatog govnara s naslovne) to nema veze a? Ovo je sajt za ZABAVU, ako ti se ne sviđa prestani da dolaziš. Fašisto.
Hoće li ko klikera?
Kakvi klikera?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2009-11-15/Nedjeljna/BOMttt01D_INDIA_0710_03_thumb.jpg
Bezveze stavio pitanje :)
aha ... Jbt,otkad nisam igrao :)
Jel ima negde na internetu da se igra?
A ima sigurno samo treba dobro potražiti.
Ako nađem, šaljem ti u PVT ;)
Pa da turnir organizuješ :D
Dobro ... Baš sad tražim .. Imam ja na onom ejplovom čudu igricu što su napravili hrvati i nije loša ali ima sigurno i boljia da se nadje.
Šta nose popovi ispod onih mantija, neke dugačke gaće ili ništa, pa im se muda klate lijevo desno?
Nose Armani odela i guči mokasine...
Normalnu garderobu, pantalone, košulje, majice...
Ланац од белог злата и чарапе од свиле...
je li neko ima zenu ili djevojku koja se ne ustrucava da prdekne da se i luster trese, luster u stanu komsije :)