Ne znam zasto si se opteretio, Bushido, ko je ciji i da li je dupli! Nisam Vucicin dupli, na pocetku sam dala razlog svom "umesavanju" - tema me zanimala, a onda je proradio moj osecaj za pravdu. Vidis, nista lose.
Meni za COD najnovji pokazuje da lagano mogu da igram, i onda bezveze udjem na PES 2010 i sere mi za graficku i ram. A mozda je i bag neki jebem li ga, nego aj cisto da pitam nesto bezveze lololo :D
А то, ма пази, можда је то фора, изгледа да су линковани са свецким компанијама за ПЦ компоненте, па намерно нешто закину на сајту да би ти понудили онај предлог шта боље да купиш и онда те то линкује на званични сајт... Класична причица.
Vučice koliko si kontradiktorna to je strašno. Prvo kažeš da ako ti se nešto ne sviđa onda to i ne komentarišeš (to što si Kaizenu rekla da makne Acu Ilića brkatog govnara s naslovne) to nema veze a? Ovo je sajt za ZABAVU, ako ti se ne sviđa prestani da dolaziš. Fašisto.
Ne znam zasto si se opteretio, Bushido, ko je ciji i da li je dupli! Nisam Vucicin dupli, na pocetku sam dala razlog svom "umesavanju" - tema me zanimala, a onda je proradio moj osecaj za pravdu. Vidis, nista lose.
Meni za COD najnovji pokazuje da lagano mogu da igram, i onda bezveze udjem na PES 2010 i sere mi za graficku i ram. A mozda je i bag neki jebem li ga, nego aj cisto da pitam nesto bezveze lololo :D
А то, ма пази, можда је то фора, изгледа да су линковани са свецким компанијама за ПЦ компоненте, па намерно нешто закину на сајту да би ти понудили онај предлог шта боље да купиш и онда те то линкује на званични сајт... Класична причица.
http://i.qkme.me/3qi15w.jpg
Хаха! Шоми у мировној мисији
Marveos zatego kobjasn!
НЕго, прекул слику си му закачио за такву тему.
Хихихихи :треп треп: хихихих
Vučice koliko si kontradiktorna to je strašno. Prvo kažeš da ako ti se nešto ne sviđa onda to i ne komentarišeš (to što si Kaizenu rekla da makne Acu Ilića brkatog govnara s naslovne) to nema veze a? Ovo je sajt za ZABAVU, ako ti se ne sviđa prestani da dolaziš. Fašisto.
Hoće li ko klikera?
Kakvi klikera?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2009-11-15/Nedjeljna/BOMttt01D_INDIA_0710_03_thumb.jpg
Bezveze stavio pitanje :)
aha ... Jbt,otkad nisam igrao :)
Jel ima negde na internetu da se igra?
A ima sigurno samo treba dobro potražiti.
Ako nađem, šaljem ti u PVT ;)
Pa da turnir organizuješ :D
Dobro ... Baš sad tražim .. Imam ja na onom ejplovom čudu igricu što su napravili hrvati i nije loša ali ima sigurno i boljia da se nadje.
Šta nose popovi ispod onih mantija, neke dugačke gaće ili ništa, pa im se muda klate lijevo desno?
Nose Armani odela i guči mokasine...
Normalnu garderobu, pantalone, košulje, majice...
Ланац од белог злата и чарапе од свиле...
je li neko ima zenu ili djevojku koja se ne ustrucava da prdekne da se i luster trese, luster u stanu komsije :)