Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ciklone koliko si defki pročitao/ocenio?
On je ubedljivo br.1 po tome na Vuki....
Na RTS 2 je film prilagođen za osobe sa oštećenim vidom, a na RTS 1 je "Jedna pesma jedna želja" za osobe sa oštećenim mozgom.
Znam to, pročitao sam negde da je pročitao sve defke do određenog datuma, meneme, zanima koliko je to.
Ako nije neka tajna.
Na RTS 2 sam mislio... E jesam degenerik, ja kontao neka fora, umetnost, šta već.
Hahaha.
ne treba nam onda pretraga, imamo zyclona :)
Kad smo već kod tog čitanja, koji autor je jedno vrijeme bio jedini koji je pročitao sve definicije na vukajliji? Negdje na forumu se pohvalio, mislim da je bila 2009 ili 2008 godina...
Ako nije neka tajna.
Pa i nije valjda neka tajna, tu je negde oko par stotina hiljada.
Dakle, verujte mu na reč ako kaže da je nešto sranje, plagijat i sl...
Pa Ciklon, Salabajzeru. :)
Bio je meščini kuvajlija, ali nije baš pročitao nego ocjenio, više je lupao pluseve nasumično nego što je čitao.
Ciklon je rekorder i biće još dugo dugo na prvom mjestu.
Covek je rekao da je procitao sve definicije. Ajmo ban za Remca zbog klevetanja!
Đesi Bobi majstore kosaču :P
E, da, i ja mislim da je kuvajlija u pitanju...
Kad smo već kod tog čitanja, koji autor je jedno vrijeme bio jedini koji je pročitao sve definicije na vukajliji? Negdje na forumu se pohvalio, mislim da je bila 2009 ili 2008 godina...
кувајлија. и хвалио се тиме како има неку небеско плаву позадину тамо где стоје неоцењене дефиниције, јер ничег није било. чини ми се. :)
ал' после испало да није чит'о баш све, што рече ремац.
Kako neko može da otvori ovakvu autobiografsku temu i da piše ovakve postove pored toga što mu se neko uvali i zabode mu do bubrega svakih nekoliko minuta?
http://vukajlija.com/forum/teme/45392-detinjstvo
hahahahaha
Ciklone koliko si defki pročitao/ocenio?
Za definicije ne znam tačno, ali sam podelio preko 176 hiljada ocena.
Autor Kuvajlija je, dok je bio aktivan, bio "ocenio" sve, u tom trenutku, žive definicije. Fora je što je udarao samo pluseve, bez čitanja. To mu je posle skinuto.
Uzgred, i Remac je na ovo već odgovorio, ne videh na vreme:
Bio je meščini kuvajlija, ali nije baš pročitao nego ocjenio, više je lupao pluseve nasumično nego što je čitao.
Po broju pozitivnih podeljenih ocena, barem četvoro, ako ne i petoro, je ocenilo više sadržaja od mene. No, oni su podelili veoma malo negativnih. Da nije postera, i ja bih imao barem duplo manje negativnih podeljenih ocena.
Je l' i Črča među njima? Mislim da sam negde pročitao da je ona baš dosta toga ocenila, ili sam je pomešao sa nekim.
Ne ocenjuješ sve što ti pod miš padne.
Pa ko je onda najviše ocenio ciklonu?