ok ako si ti u kontaktu, aj sam pricao s nekim fabregasm, dobar coek, bio sam kao Ivo...
preuzmi ti ako hoces, ti si ionako menadzer... ako neces ja cu, svejedno mi je...
Другови вукајлијаши.ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!!!
Малопре сам био у соби сербиан хексболера и уговорио сам нам меч.
Они представљају ,како то они воле да кажу , "елиту српског хексбола" значи најбољи од најбољих ће сутра играти против нас.Ово је ултимативни тест наших способности и тимске игре.
Вашег капитена су добили у неколико мечева.....тако да.......јаки су...
Меч се игра сутра , недеља 20 : 00 , соба за вукајлију , пасс ће добити репрезентативци на пвт.Игра се 5 вс 5.
Нека се јаве овде сви који могу сутра да играју како би лакше направили селекције која ће изаћи.
по новим правилима , имаш турнир само за то једном месечно где се такмичиш свако са сваким са осталим кандидатима.Победник те мини лиге која се одигра за 2 сата игра против Мадафаке , Џанкија и мене 3 меча у којима је довољна 1 победа , али против сваког да би био примљен у репрезентацију.АЛИ! :)) оставили смо и стари мазохистички начин квалификација ,а то је да победиш у 3 од 5 утакмица Мадафаку , Џанкија и мене......то нико није успео.......и може ко хоће кад хоће...
pa tebe i ne shvatam ozbiljno, ali zasto to kazes za druge ?
procitaj prvu stranu pa ces videti...
zasto su svi toliko lenji? pa nije ova teme kranula 117 strane nego na prve...
ok ako si ti u kontaktu, aj sam pricao s nekim fabregasm, dobar coek, bio sam kao Ivo...
preuzmi ti ako hoces, ti si ionako menadzer... ako neces ja cu, svejedno mi je...
'Oće neko sad da igra?
Edit:
http://www.haxball.com/?roomid=9b9473de79de7c0123a98d99f897d53465ce5ab24983188973ba3e0935cf8696&pass=1
Реално ,репрезентација нам је организованија од ФСС-а :))
Другови вукајлијаши.ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!!!
Малопре сам био у соби сербиан хексболера и уговорио сам нам меч.
Они представљају ,како то они воле да кажу , "елиту српског хексбола" значи најбољи од најбољих ће сутра играти против нас.Ово је ултимативни тест наших способности и тимске игре.
Вашег капитена су добили у неколико мечева.....тако да.......јаки су...
Меч се игра сутра , недеља 20 : 00 , соба за вукајлију , пасс ће добити репрезентативци на пвт.Игра се 5 вс 5.
Нека се јаве овде сви који могу сутра да играју како би лакше направили селекције која ће изаћи.
Ja sam uvek na raspolaganju kad treba samo jedno pitanje jel imaju dobrog hosta za 5-5 da ne bude stara boljka
Ja sam na raspolaganju takođe.
Имају одличног хоста , 7 на 7 не осећа....невера,,,
Laki kako mogu duđem u reprezentaciju?
по новим правилима , имаш турнир само за то једном месечно где се такмичиш свако са сваким са осталим кандидатима.Победник те мини лиге која се одигра за 2 сата игра против Мадафаке , Џанкија и мене 3 меча у којима је довољна 1 победа , али против сваког да би био примљен у репрезентацију.АЛИ! :)) оставили смо и стари мазохистички начин квалификација ,а то је да победиш у 3 од 5 утакмица Мадафаку , Џанкија и мене......то нико није успео.......и може ко хоће кад хоће...
E ajd sad na Hax malo da se zajebavamo
http://www.haxball.com/?roomid=2aa5e5dc30b1432af7fd4f3b97d54570cf550de3348d4cd7957d806cf2fde1e0&pass=1
Evo ko hoće...
Zdravo ljudi, hocu u reprezentaciju, da branim vuka naciju.... :D
Ko treba da se porazi nek se javi da ga zgazim... Lol
Sinak nemoj da se lozis, prijavio si se pre 45 minuta.
hahahhhaha
salim se brate..... ne shvatajte ozbiljno nikog na vuki, narocito ne mene... :D
javite mi kad i kako moze da se ubaci u rep
pa tebe i ne shvatam ozbiljno, ali zasto to kazes za druge ?
procitaj prvu stranu pa ces videti...
zasto su svi toliko lenji? pa nije ova teme kranula 117 strane nego na prve...
Aj neko sad da igra...
Vunevotumepro imas PVT
Pročitao sam i prosledio.
http://www.haxball.com/?roomid=d52a6f582176f55d677c5e4c5bedcbd7bd8320a498e990960387a39957c0e6bf&pass=1