Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Laki, ko su ti sto se predstavljaju kao elita? :D reci nekoliko nickova
dobićeš kurac da isteraš oči lol
Meni trebaju samo nickovi...
stefane idi im na sajt pa vidi
Ne znam ni ja nikove
edit to je ovaj sajt ako se ne varam
http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/
XelA, Laki, Dušan1001, Srbin1389, Iz Senke, Sunshine, madafaka šit, Džanki
Eto ti nickovi elite haksa lol
Вуно ,ајде на масонски чет.
ЕДИТ: И ти Душане.
Amateri.
Стефане , нисам им покупио никове свима , ал запамтио сам троје , Цоа , Фабрегас , Кими ....
Coa nije los igrac , ove ne znam :D Ako bude igrao garbajosa pazite se, dobar je. :D
Ма ми мислили да изађемо са најјачим тимом кад оно прц....сад излазимо са комбинованим а они са најјачим , биће тешко....
Ljudi, ja mislim da se mnogi ovde malo previse primaju na celu ovu stvar, reprezentacija elita kurac palac... a realno, dok se ne napravi neki zesci turnir ili liga gde bi igrao svako sa svakim (forumi, klanovi, sta vec) - ovo sve dodje prica u prazno.
I ja mislim već neko vreme da organicujemo neki međuforumski kup za početak mada za to nam fali još sajtova
Па пази , ми сами то не можемо никако да урадимо........тешко да ико може да организује такмичење тог типа....
Ако неко ипак може, нека јави , појавићемо се.
naravno ne možemo mi ako drugi neće mada mislim da bi drugi oberučke prihvatili poziv al je malo sajtova koje znamo da igraju evo :mi,burek,ppp,i serbian heksbolers ima nas 4 treba nam minimum još toliko za neko ozbiljnije takmičenje
Стим што сербиан хексболерз имају убедљиво највише играча , и најбоље играче,али ту тврдњу ћемо проверити за једно 2 сата... Заборавио си и ове са којима смо требали да играмо а нису се појавили , ФМ Кру...
Ma nemaju oni najbolje igrace, to tvrdim.
ajde Dzankee
Sad sam igrao malo sa njima... ako se ne potrudite, masakr...
Sad igram sa ovima, nešto mi se na više od 1v1 ne čine uigrani...