Pitanje autor - odgovor moderator

1. SMS je pun pogodak, ako me razumeš.

2. Znam da nije, ali me nervira što si zbog čiste zajebancije i zbog tako glupog razloga razmodovao Zmiu.

Bitno je da im je zadala domaći kako ponašanje treba da ima mod sa autorima.
    Mislim da u ovom slučaju treba da se napravi presedan, jer je Zmia institucija, i pritom najpozitivnji mod ikad.
    Izuzev Mrmuna, ne postoji osoba koja je ne voli, jer jednostavno zna sa ljudima.
    Postoji još jedna, al aj sad, nećem da je imenujem.

3. Цено чини ми се да је исто пошто сад овај ПДВ оде на провизију Теленору, МТС-у и ВИП-у :) Ако нисам у праву јебига хД

4. Znam da nije, ali me nervira što si zbog čiste zajebancije i zbog tako glupog razloga razmodovao Zmiu.

Razlog uopšte nije glup. Ne treba mi moderator koji deli svoj nalog sa nemoderatorom za potrebe zajebancije koja me iscima da bez realne opasnosti i potrebe srušim sajt kada je najveća poseta u toku dana, i izgubim vreme analizirajući šta se desilo, a pritom i uvredi kolegu moderatora.

5. Mnogo puta bivah iskuliran ali ovo je...

6. Pa zmia i jeste budala, ja je ne bih nikad turio za moda...modovi treba da budu pomalo štreberi...kao peki d džem nešto, jebemliga....

7. Cenotaph, pre je uzimao 2300 din, a sad 3400 din mesečno.
    Od toga, pola para da zoološkom vrtu, drugu polovinu popije sa društvom u kafani, a treću da u dobrotvorne svrhe.

8. Ne treba mi moderator koji deli svoj nalog sa nemoderatorom

LOL NA DESETI!
    Pa ako gledaš po tom kriterijumu, ti ne bi imao ni jednog moda, da budemo iskreni.

a pritom i uvredi kolegu moderatora.

Koga i kako je uvredila? Nisam siguran da li misliš na Pekija ili Mrmuna...

9. Pitanje za kaizena ako ovo ikad vidi je koliko je keša uzimao od ktitora prije a koliko sad kad je ovo sa sms uvedeno?

Pa računaj. Pre je bilo 20-40 ktitora mesečno. Pa puta 200 din.

Sada će biti oko 100 ali operateri deru sa provizijama, ostaje mi 40%–50% od cene bez PDVa.

Realno nije neka lova, ali dovoljno da ne plaćam troškove sajta iz svog džepa.

10. Od 70000 ljudi dnevno, samo 100 ljudi su ktitori? Pu, jebote, ili se zemlja zesce raspada ili smo takve skrtice i cicije da je to strasno!

11. LOL NA DESETI!
    Pa ako gledaš po tom kriterijumu, ti ne bi imao ni jednog moda, da budemo iskreni.

Nemoj tu da mi loloćeš, suština je u celoj akciji a ne u početku rečenice.

12. Дедер , у духу ових промена, Каизене , направи преседан и именуј мене за модулатора.Бићу много гадан и зајебан , али у исто време праведан!Владаћу гвозденом руком правде и широке народне масе че ме обожавати.

И да питам , да ли ће и у будућности бити "кресања" опција , нас обичних аутора , јер видим да полако једна по једна функција одумире?Шта је следеће , да морам да имам ктитора како бих едитовао дефиницију?

13. Ovo ce polako da se pretvori u kampanju za novog moderatora. Sreca u nesreci kod ovakvih situacija je sto mozete da vidite koliko je ljudima zinulo dupe da budu modovi.

14. Људи, ово је последња опомена свима за спемовање ове теме. колико наставите да четујете овде, бићемо принуђени да закључамо тему на пар месеци, као што је већ био случај.

15. Уз ризик да вам покварим забаву овде, само да скренем пажњу да сте се мало залетили банујући аутора Kramponom. У случају да је због овог коментара, човјек се само погрешно изразио. Погледајте мало ниже његов следећи коментар, и видјећете да није било зле намјере. Само погрешан избор ријечи.
    А ако гули због нечег другог, онда и ја пишем у празно. Чао.

16. zašto je lockovana ova tema http://vukajlija.com/forum/teme/24397-prijavi-lajkovanje-prema-sebi?strana=1

imam trip da mi je aurora072 lobo bacila neki lajk pa sam teo da prijavim

17. Зашто је банован ЂЕМБЕЛИ?

18. Mislim da piše...

19. Видим. То да је дупли, то се зна, био је одобрен и од стране модератора. Али где је вређао?

20. ja se izvinjavam, jako mi je neprijatno da se eksponiram na ovoj temi jer imam ružnu sliku ali ja nekoliko dana nisam imala pristup sajtu, mislim od stomaka nisam mogla da sednem za sto, i danas konačno nekako dođem i vidim nema mog djembelog. ne vidim zašto je banovan ni koliko ali vas molim da mi ga vratite, on je sve što imam i sad ću opet da jedem jer sam depresivna.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.