Pitanje autor - odgovor moderator

1. Отворите тему Разноразно питање да не отварам сад нову тему да бих питао ђе је тема са рецептима... Може? Или да отворим тему са том тематиком?
    Јер сам заборавио како се зваше уопште, тражим на гугл, него ми нешто не иде

2. Ево нађох, мора сам латиницу да ставим

3. Куцам пола сата јебени пост на оној теми где нисам крива и Че ме изјебе и закључа и оде све у курац. Небитно, само сам хтела да кажем да Стефи и ја нисмо били сами, да не испадне сад још да се јебемо, још ми то фали у животу ололо

4. Не сери да је пао генгбенг? :D

5. Пао. Толико смо се наложили да то није било нормално. Ја кад сам видела мрмуна банованог само ме прожела струја нека.

6. Лик значи зрачи неки јебозов чак и банован. Ау!

7. Зрачи а не јебе. Каква штета.

8. ajde prekinite vise sa zajebavanjem mrmuna sto ne jebe...ne jebe covek, pa sta?

9. Katija je to sve lepo objasnila :)
    Elem, spemujete i ovu temu, uozbiljite se. Prozivajte me na drugom mestu :)

10. Је л можемо да отворимо тему за то?
    Сад видим да каизен мисли да сам те увредила, он уопште није у току. Па цео сајт зна да је Мрмун изван тих прича!

11. Da, otvorite temu za prozivanje Mr. Moona? Pa, ne znam... Razmisliću, pa ću da vam javim.

12. ja sam onomad otvorio temu za prozivanje. Kad iskopam link šinuću ti. :) mrzi me da tražim sada.

13. Što samo temu? Treba nam čitav podforum(za prozivanje generalno).

14. Ne može. dosta bre više sa prozivanjem i skakanjem, smorili ste.
    Svu energiju ste potrošili na jebavanje, a niste čak ni jebali...

15. energija

Svu energiju ste potrošili na jebavanje

:)

16. Е, јеси партибрејкер, Пеки. Тачно се види да ти идол Цане. :p

17. Peki, je l' možeš da otključaš na nekoliko sati?
    Jeste tačno to što kažeš, ali bude zanimljivo kad ima ko da se primi. :p
    EDIT: A i nisam stig'o da odgovorim čoveku. Još počeo da me lajt- vređa.

18. може ли да се откључи тема за музку, некако ми је срцу прирасла?

19. 1.Zasto mr.moon ne jebe?
    2.Zasto je Dzimiju skinut mod
    3.Da li postoji ban preko ip adrese dokle ce vise da ide ono sa jtu-om i njegovim novim nalozima,simpaticni su mu postovi al ono ako vec postoji opcija nek se to uradi...a ako ne postoji,msm da vec dobijam neke ideje :)

20. Evo i treci glas za temu, kad vec nema trolovanja preko postera.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.