Pitanje autor - odgovor moderator
  • wojtek

Френкију. Сисе се показују искључиво Френкију. Делови тела су равномерно распоређени међ модовима.

• DustBGD89

A ako imaš neku sisatu drugaricu, reci joj da se javi meni, sredićemo nešto ;)

• N

Pazi Vojtece nemo me zajebas inace ce biti zajebato. Ocu garanciju da ce, ako ja skinem brus, mara munja biti medju vama prosvetljenima. Molim te budi ozbiljan

• _
    banovan

Zašto mi je zatvorena tema na kojoj sam hteo da sakupim pomoć za Vukajliju?

• Energija

Imamo je u vidu. Nismo hteli da te vređaju tu neki što misle da troluješ.

• mm

hahahhahahah Jano jebem te hahhahahahhahahhaa

• LegoKockar

Kome treba da pokazem sise ili jos bolje koju osobu treba da nagovorim da pokaze sise da bi mara munja postala mod?

Protiv. I golotinje i ovog drugog.
    Inače, kako napreduju popravke na anti-hejt aparaturi?

• wojtek

Zašto mi je zatvorena tema na kojoj sam hteo da sakupim pomoć za Vukajliju

Нема леба од твоје теме.

Ocu garanciju

Рекох, Френки гарантује када су сисе у питању.

• Energija

Inače, kako napreduju popravke na anti-hejt aparaturi?

Polako, ali sigurno.

Jano, ja nemam, pa volim da vidim. Možeš onako, čisto drugarski. Da te prođe sram. Pa posle Frenkiju.

• Francky Delevra

Vojteče, ja sam u šoku.

• N

Stas u soku bre. Os sisu ti il nes?
    enerzi kad popijem vinjace tebi cu i striptiz da izvedem :)

• wojtek

Шта, ош трансфер на стопала? Сисе ти нису довољно добре? :)

• Francky Delevra

Oću obe i garantujem da Mara postaje mod u sledećoj turi.
    Eto.

• Energija

enerzi kad popijem vinjace tebi cu i striptiz da izvedem :)

Ha! Znala sam da sam najveći šmeker!

• N

Znaci tako. Dobro. Ja lupim glanc pokazem ti sise i mara bude mod?
    ako je tako dogovoreto. ali Frenki... Ne bude li mara imala sveto dugme ban na svom profilu.. Na selo kod babe da se preselis i da pocnes da gajis kukuruze inace...

• Francky Delevra

Dogovoreno. Daj sise.

• _
    banovan

Da li ja mogu nekome ovde da pokažem penis da bih poboljšao status na sajtu?

• lusesku

jel ona tema "šta slušate trenutno" usporava sajt sa svojih 10000000000 linkova?

• Francky Delevra

Da li ja mogu nekome ovde da pokažem penis da bih poboljšao status na sajtu?

Penise ne primamo.

jel ona tema "šta slušate trenutno" usporava sajt sa svojih 10000000000 linkova?

Pravo brate da ti kažem -nemam pojma. Ali da je glupa k'o kurac -glupa je k'o kurac.

• СМарко

Pravo brate da ti kažem -nemam pojma. Ali da je glupa k'o kurac -glupa je k'o kurac.

Амин....

Него, а што ја да радим са мојом оволиком љепотом? Може ли ми то у чему помоћи осим што сам добио ктитора јер сам лијеп, мислим могу ли да дијелим зараду, тј каизен да дијели зараду са мном?