Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ja znam da treba da se sačeka sat vremena da moderatori odluče da li poster može da se postavi ili ne al' meni poster nije izbrisan, juče sam ga postavio i imam 0 - 0. A nije ni izašao u "Posteri". Ima li nekog objašnjenja?

Постери се више не бришу, само се одобравају или не, значи ако блеји код тебе са тим скором, није одобрен, нити ће бити...

2. Ja znam da treba da se sačeka sat vremena da moderatori odluče da li poster može da se postavi ili ne al' meni poster nije izbrisan, juče sam ga postavio i imam 0 - 0. A nije ni izašao u "Posteri".

Izgleda da se moderator odlučio da ga ne postavi, a to znači da ne izlazi na listi postera, iako nije obrisan.

3. Касниш Луло! Одговорих ја човеку већ :))

4. gospodo moderatori, ako nije problem da mi kazete zasto mi zadnji poster nije pusten, posto nije bas nekvalitetan (16-4), a i niko se jos od tih dva'es ljudi nije zalio na plagijatorstvo?!

5. Očigledno nije bio kvalitetan. Usput, malo se sređuju posteri trenutno, tako da će nestati još neki.

6. Stavio sam poster pre desetak minuta, ali ga nema ni na mom profilu. Znam da se ne pojavljuje u "posterima" kada je loš, odnosno nije kvalitetan, ali me zanima da li sam ga uopšte poslao, pošto ga nema ni kod mene?
    hvala!

7. Obrisan je. Ima ga još nekoliko puta na sajtu. Verujte da su kriterijumi za brisanje sniženi na minimum, ali opet ima gomila za brisanje.

8. sad ima 19-4 skor, al' dobro, vasa odluka, hvala u svakom slucaju....

9. Gde je tema za informacije o odnosu glasova, ne mogu da je nađem?
    U suštini mi i ne treba, možete i ovde da mi napišete ako vas ne mrzi.
    EDIT pjaf: Hvala Luli, na odgovoru i supersoničnosti.

10. Eo Strajo, da ne tražimo :)
    37775 / 15558

11. Ok, hvala! Mogao sam i da pretpostavim, delovalo mi je tako.A postoji li neka mogućnost da saznamo da li postoji poster sličnog sadržaja kao i onaj koji ćemo mi staviti? Neka pretraga postera? Ili jednostavno mora da se skroluje u beskonačnost....

12. Holden kolfild - za sada ne. Jedino ako redovno pratiš postere, što u principu radi dobar deo članova, te je zato i toliko minusa, jer se neke stvari ponavljaju po više puta.

13. Na primer ovaj poster http://vukajlija.com/zabava/posteri/129563-e-t-n-o-e-m-o

ajde mu ti objasni da je težak fail...

14. Korleone
    Ha,ha,ha! Hvala! Osećam se mnogo bolje!
    Pozdrav!

15. Да ли је то укинута цензура на насловној страни?

16. Ha,ha!
    Možda biste mogli da stavite "najgori od"...

17. http://vukajlija.com/recnik/autori/23921/posters?order=time gdje je ovaj poster zasto se nije pojavio u ostalim posterima nego ima samo kod mene ????

18. Kako da onako kul citiram? Mislim na onaj tamniji kvadratic koji se pojavljuje u primerima za definicije?

kao npr ovde http://vukajlija.com/forum/teme/20344-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=226#post_1327989 i na komentaru ispod

EDIT: i kako je moguce da mi poster posle nedelju dana ima skor 2:1?

EDIT na EDIT: ukapirao :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.