Prijava

Interesuje me kako vi vidite svakodnevan život za 10 godina.
Prije 10 godina, recimo, računar u kući je bio rijetkost, mobilni su tek počeli da osvajaju tržište, o internetu i ovolikoj količini dostupnih informacija da ne govorim... Crnci u našem sportu su bili rijetkost i atrakcija... Sjetite se nekih sitnica i uobičajenosti koje su tad bile, a sada su rijetke, i nekih stvari koje su sada normalne, a prije deset godina nisu bile česte.
Zamislite kakav će biti jedan običan dan nakon jedne decenije...

Mislim da ce za 10 godina biti velika beda u drzavi, i uopste u svetu, i verujem da ce biti 3. svetskog rata.

jescemo krisku leba dnevno

Al' ste zloslutni, sunce mu poljubim...

Не верујем да ће се ишта знатно променити...

Какав црни 3.светски рат, то ће тек за 50-60 година да буде.

Гарант ће бити робота.

Vreme mu je Dz.
Izmedju prvog i drugog bilo dvajes godina, a od drugog ima vec sesetpet.

Hm, ja sam mislio da baš opišete jedan običan dan za 10 godina, kako bi to moglo da izgleda, neke inovacije, nešto, a ne te geopolitičke zavrzlame...

Ustanem. Imam 26 godina. Opikam PES 2021. Odem do Mocarta k'o covek, a ne ko maloletnik u balkan bet.

To je ono osnovno, a dublje u buducnost ne mogu da gledam :)

За 10 година ће Србија да изгледа као пре 10 година, ако не и горе.

Хепи шајни пипл.

Ја сматрам да земље неће бити! Зашто? Зато што се Сунцу може.

Pošto svi ljudi gube vreme na internetu ili gledajući rialiti šouve ništa revolucionarno novo niko neće ni smisliti pa će sve biti isto kao i sada.

Према томе, имаћемо бржи интернет и више риалити емисија. :)

Imam 33. Nosim bradu i mantiju. Otavljam malog u vrtiću i vraćam se kući da vidim šta ima na Vukajliji. Prvi sam na rang listi i pitam se šta sam ja koji kurac gubio vrijeme ovde zadnjih 12 godina. Kaizen mi nudi poziciju moderatora. Zahvaljujem se, ali velim da nemam vremena da se još s tim zajebavam. Osim toga, nije loše. Jedini je problem što su se magnetni polovi malo uzjebali. Sjeverni pol je negdje kod Prijedora, tako da je u Banjaluci vraški hladno, a i pingvini koji su počeli dolaziti, nosaju jakne. Armanijeve, pošto su im pale akcije pa prodaju jeftino. Na trenutak se sjećam kako sam proklinjao fakultet, a sada me hvata nostalgija za tim danima. Sjećam se kako sam zamišljao budućnost za deset godina, a sve je manje - više isto.

Poznato je da je sva dosad široko primijenjena tehnologija bila razvijena i prije 30 godina, ali nam daju na kašičicu.
Tada će nam pustit one virtuelne zajebancije, igrice, likove doživljaje. Ubacim Merilin Monro i Odri Hepbern u drajv, ' simsex 2020'. Stavim specijalne naočare i našibam se neke hemije. Tu nastaju bahanalije, orgije. Upadne virus u vidu Isidore Bjelice i Žak Širaka. Vidim bulju Margaret Tačer, koja je najzloglasniji trojanac, i dođe do erektilne disfunkcije u narednih mjesec dana. Onda stvarna žena počne da me vara, jer ne radim posao kako valja.