Prijava

http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/192874/Fenomen-u-suzama-Bilo-je-mnogo-poraza-ali-i-bezbroj-pobeda
Objasnio je svoj problem sa tezinom u ovom tekstu.
Moj omiljeni fudbaler i jedini pravi RONALDO!

Zuba me samo jednom ujeo za srce: Bilo to sveCko prvenstvo u Japanu, kad su pobedili Nemce za koje je igrao moj favorit Kan. Al' sve mu oprošteno, jedan je Zuba!

Zuba me samo jednom ujeo za srce: Bilo to sveCko prvenstvo u Japanu, kad su pobedili Nemce za koje je igrao moj favorit Kan. Al' sve mu oprošteno, jedan je Zuba!

Коначно да сретнем још неког ко је навијао за Немце у том финалу. :) Мада ја га нисам готивио нешто претерано ни пре тога ни после... Додуше јесте био играчина, то стоји.

Long live Zuba! jedan jedini

Plakala sam k'o kiša, i zbog toga, i zbog ebenog vremena održavanja utakmica. Imala sam i Bajernov dres na koji sam naškrabala Kanovo prezime, i onda dođe Zubić i s dva gola mi uništi finale.

Сиромаху! Ја сам имао оригинал Канов дрес купљен на јацпију за (тадашњих) 400 динара!

ima bre, sa realom protiv leverkuzena, el galaktikosi! :D

Jebemliga, zbuni me totalno, taman sam poš'o da kopam po netu kad vidim da je Peki naš'o... :)

Пеки д џем
Сиромаху! Ја сам имао оригинал Канов дрес купљен на јацпију за (тадашњих) 400 динара!

Izvini, ja sam imala pravi navijački dres, pokazivala sam ljubav prema celom klubu. :P

Ја, искрено, никад нисам готивио Роналда. Знам да су сви клинци из разреда фурали ону фризуру са шишкама за време оног Светског купа, мени је све то било јако смешно. Не поричем да је један од најбољих шпицева, само, не знам...

Уф и ја сам се опасно изнервирао тад... и та јебена Азија и временске зоне, треба им забранити да одржавају било шта значајније тамо. Још су ме ћале, комшија и пензоси из краја опасно хејтовали због навијања за Швабе па сам морао свима да објашњавам колико су Кан и Балак до јаја. :) Било би лепо да су добили ал шташ..

Најгоре у вези тог првенства је било што је постојао неки фелеричан албум, мајке им га набијем, што уопште нису штампали 19 сличица.

То је прва ствар, а друга то што су намештали они Корејанци, наместише и против Италијана, и против Шпанаца, ако се добро сећам.

jош су ме ћале, комшија и пензоси из краја опасно хејтовали због навијања за Швабе па сам морао свима да објашњавам колико су Кан и Балак до јаја. :) Било би лепо да су добили ал шташ..

Mene nisu hteli da cveljaju, navijali su za Brazil u potaji. :)

Чуо сам данас, и погледао неке голове из ове сезоне, могао је још да није у лошој физичкој форми, техника му је и даље на нивоу, не н оном од пре 10 година, ал на нивоу вишем од 60 посто светских и 99 посто наших фузбалера!

Играч ког сам највише волео кад сам био клинац. Поред Пиксија, наравно :)

То је прва ствар, а друга то што су намештали они Корејанци, наместише и против Италијана, и против Шпанаца, ако се добро сећам

То је било фест гадно, јебало их популаризовање фудбала и Азијати и црнци.. Драго ми је што су их Турци сјебали на крају.

Најгоре је што ми тад нисмо отишли на то првенство због оног мутавог Заховића, а имали смо солидну екипу.

Postavio je neke standarde u fudbalu. Sigurno jedan od najuticajnijih igrača ove igre svih vremena.

Bolje tako nego da ko Rivaldo igra po nekim bednim klubovima.