Ovaj predlog je verovatno već bio ali nisam uspeo da ga nadjem. Predlažem da se uvede pravilo, da pre svake objavljene definicije autor pročita i oceni minimum 20 tudjih. Ima mnogo dobrih definicija koje ostaju na malom broju glasova. Moglo bi i da stoji u profilu autora nešto poput proseka dnevnog čitanja i ocenjivanja defki.
Ja sam za. I još predlažem da se uvede pravilo, da pre svake objavljene definicije autor pročita i oceni minimum 20 tudjih. Ima mnogo dobrih definicija koje ostaju na malom broju glasova. Moglo bi i da stoji u profilu autora nešto poput proseka dnevnog čitanja i ocenjivanja defki.
Ne znam je li neko ovo predložio, ali evo meni sad pade na pamet.
Da, Dusane, ocena ne bi bila merilo kvaliteta. Razumem to, ali me nervira kad vidim da je neki bzv poster dobio preko sto pluseva a neka dojajna defka jedva 20.
sofist
Ovaj predlog je verovatno već bio ali nisam uspeo da ga nadjem. Predlažem da se uvede pravilo, da pre svake objavljene definicije autor pročita i oceni minimum 20 tudjih. Ima mnogo dobrih definicija koje ostaju na malom broju glasova. Moglo bi i da stoji u profilu autora nešto poput proseka dnevnog čitanja i ocenjivanja defki.
dusan1001
Ma uopšte nije bio
tasmanijski djavo
ja odo da se ubijem
Remac
tasmanijaska hoces ono standardno ubijanje ili nesto novo?
gamby
Carski predlog lolo
Фејзбукманијак
ЗА! мада ће те сви сад исхејтовати ал ајде,,, ЗА
dusan1001
Hahahaha što volim ove sitvacije kad je od 10 aktivnih tema 5 o tome kako povećati čitanje definicija lolo
tasmanijski djavo
daj neki predlog za poboljšanje sajta mislim da će biti dovoljno :)
Šalabajzer
Ja sam za. I još predlažem da se uvede pravilo, da pre svake objavljene definicije autor pročita i oceni minimum 20 tudjih. Ima mnogo dobrih definicija koje ostaju na malom broju glasova. Moglo bi i da stoji u profilu autora nešto poput proseka dnevnog čitanja i ocenjivanja defki.
Ne znam je li neko ovo predložio, ali evo meni sad pade na pamet.
dusan1001
ljudi bi delili 30 pluseva za 10 sekundi kako ne kontate
СМарко
Svako može da lupi random 20 pluseva na brzinu :)
Remac
A zasto 20? Sto ne 21?
sofist
Ljudi, rekao sam da nisam nasao aktivnu temu, bilo bi lepo da umesto hejta date link.
Fejz, hvala.
gamby
Lolo pa imaš svoju.
sofist
gamby - Hahahaha, sad imam.
Dusan - Pa nek dele pluseve ili minuse, nebitno, samo nek čitaju.
dusan1001
sofist pročitaj moj post da kraja nije baš toliko dugačak
Šta možeš da zaključiš iz njega ?
Реме
random plusevi i minusi. Daklem nema čitanja, ništa lakše od toga. Oduzme im čitavih 5.5 sekundi života.
sofist
Da, Dusane, ocena ne bi bila merilo kvaliteta. Razumem to, ali me nervira kad vidim da je neki bzv poster dobio preko sto pluseva a neka dojajna defka jedva 20.
Facafacaa
sofist, izvoli kiflu

Daruje pekara Sunce.
Edson Arantes do Nas
I napisati lektiru o pročitanim definicijama.