Prijava

Nikola Tesla ušima vesla. lolololo

Jel to onaj Edison?

ali da živi danas ne bi to ni pokušao jer bi znao da ne može

joj covece, gde ti je masta :) alo, pricamo o coveku koji je uspevao da otkrije stvari koje niko pre njega nije otkrio

i nemoj da se ogranicavas na struju, pricamo o bezicnom prenosu ENERGIJE, ona ne mora da bude u formi elektricne struje, moze struju da konvertuje u neki drugi vid energije, prebaci ga na udaljenost, i opet vrati u struju

npr. jedan drugi lik je napravio sledece, napravio je kalem koji hvata ove talase za mobilne telefone sto imas svugde oko nas, u tom kalemu se indukuje struja, ali mala struja, tipa treba ti kalem velicine bureta da bi mogao da punis bateriju za mobilni, eto ti primer prenosa energije na udaljenost, ali nimalo isplativog

Ja čula da je mrzeo debele ljude. A bio je kanda mlogo kul lik.
Bio je ekscentričan na mnogo čudan način. (znam, lolololo, al' tako je :))

jebote sto pocinje da me nervira to lolololo ...ko reklama za rama margarin

Ako dođete u priliku, toplo vam preporučam knjigu: Tesla-portret među maskama, od Pištala.
Saznaćete da je Tesla bio i izuzetno ljudsko biće, ogromnog senzibiliteta. Mislim da srpski narod i ne samo srpski, ima idola i ideala.

lolololo je pandansko smejanje, niko vas ne tera da se tako smejete i jedva ko bi se u RL tako smejao -,-

lolololo je pandansko smejanje, niko vas ne tera da se tako smejete i jedva ko bi se u RL tako smejao -,-

Ја сам читао да је свијету откривено свега 10-20% његових патената, а да је остатак конфисковала влада САД-а, и да се чувају као строго повјерљиви документи.
Има оних који сматрају да је изазвао тај земљотрес, мислим чак да је Њујорк био у питању, па нестанак струје у читавом граду, свашта нешто. Онда, неки вјерују да је ступио у везу са ванземаљцима, али као то је било пред сам крај живота му, па су већ рекли да је одлијепио, нико га озбиљно није схватао. И летећи тањири, онај облик што се појављује по филмовима, читао сам да је и то Теслин нацрт, као он је тако замишљао тијела која би ваљда трошила најмање енергије и која су способна да пређу толико растојање из свемира до наше планете.
Јео је мало, жвакао ваљда тачно 32 пута сваки залогај, пио вино свакодневно, обавезно. Доживио је неку дубоку старост, а онда, колико знам убило га ауто у цвијету старости кад је изашо испред зграде, вјероватно да храни голубове.

Ko je imao Tesla tower u generalsu bio je najjači, nenadjebiv u igri.
A da i ovaj je sjebo Edisona. Tesla varniči :D

Al nije jebo. Veliki minus.

Al nije jebo. Veliki minus.

al ga je zato nosio u dzepu umesto karanfila....veliki plus

Им'о је неку коју је мув'о, оно били су присни, ал' није хтио да бира између жене и науке. Није хтио да једно трпи због другог, јер је био предан човјек, предан једној ствари.
А ово спорење између Хрвата и нас чији је... Рођен је на територији данашње Хрватске, али је, у свим изворима, које сам ја читао, наводио да је Србин, а и отац му је био поп у православној цркви.
Нико не помену његово право презиме, Драганић. (опет, ако је вјеровати мојим изворима)

едит: Хравти могу да се 'ватају једино на то да га је Шербеџија глумио, па тако да га присвоје. А опет, и Шербеџија је Срб, само крије.

едит 2: Да чујемо мисице шта мисле о Тесли:

http://www.youtube.com/watch?v=72S6u_bHawI

Jebote, kako uvek neka tema ode u kurac.

jasam čuo da je Telsa Srbin i da smo svi mi zato jako pametni i da smo zbog toga Božiji narod!

TESLA SRBINE

Ovaj sajt treba zabraniti osnovcima što jebu po temama.