Ko poslednji pobednik (107)

1. Vidim, Reme, vidim... :) Ništa, vidim ja da mi kuhinja ne gine :))

2. Ja ne bih mogao da oženim ženu koja ne zna da razvija pitu i mota sarmu... To je nezamislivo, kao da muško ne zna da ucijepa drva ili da jede sarmu i pitu...

3. staklena, vjerovaću ti pa ću te pustiti da pobijediš, a molim i ostale da te pust :)

nadam se da će imati razumjevanja za moj slučaj :D

4. Ih, Dube, ala si zahtevan.... Još i pitu?

5. Pa sarma i pita :)) A pri pravljenju ajvara bih joj pomagao, jer tu treba dobrano da se radi :DDD

6. to zemo... večeras mi brat kaže kako najbolja cura u gradu ne zna ni jaja upržiti, a kamoli ispeći hljeb ili saviti pitu i ja mu ladno kažem da to ne bih oženi, jer zna se šta se jebe, a šta se ženi

7. Ja je ne bih ni jebao, kad je takva krava, nek ide u Grand takva...

8. Kako Reme nije toliko zahtevan? To neko vaše pravilo u Bosni ili...? :))

9. hvala staklena, divna si...

STAKLENA POBJEDNIK!

ja idem da ČITAM i KOMENTARIŠEM

10. Pa nije pravilo, nego ako ne zna, ima ko će da je nauči, ali red je da zna :)))

11. Znaš li ti, Dube? :))

12. pazi, što kaže zemo nije pravilo, ali nećeš se udati, a i bolje ti je, nego da ti svekrva svaki dan nabija na nos kako te mama ništa nije naučila...

13. FJN, pa napredujem sa motanjem pite, još se usavršavam ;)) a za sarmu sam još šegrt, šalju me u trgovinu po mljeveno meso :)) ali znam jaja da ispržim :))

14. Ko o čemu, mi o hrani.. :)

15. Ma, lako ćemo mi za svekrvu, nisam ni muža našla :)) Ali, ima vremena, ne sekiraj se ti, Buri :)

Eto, Dube, još malo pa možeš da se udaš :))

16. što jes' jes' zemo i nesposobnije se danas udaju...

fmn, ne kažem ja, samo gledaj, idi kod budućeg i posmatraj mu kevu da vidiš kaka je, mislim kad ga nađeš...

17. Čuj da se udam, pa moram da preživljavam dok ne nađem ženu...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.