Ja ne bih mogao da oženim ženu koja ne zna da razvija pitu i mota sarmu... To je nezamislivo, kao da muško ne zna da ucijepa drva ili da jede sarmu i pitu...
to zemo... večeras mi brat kaže kako najbolja cura u gradu ne zna ni jaja upržiti, a kamoli ispeći hljeb ili saviti pitu i ja mu ladno kažem da to ne bih oženi, jer zna se šta se jebe, a šta se ženi
FJN, pa napredujem sa motanjem pite, još se usavršavam ;)) a za sarmu sam još šegrt, šalju me u trgovinu po mljeveno meso :)) ali znam jaja da ispržim :))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Vidim, Reme, vidim... :) Ništa, vidim ja da mi kuhinja ne gine :))
Ja ne bih mogao da oženim ženu koja ne zna da razvija pitu i mota sarmu... To je nezamislivo, kao da muško ne zna da ucijepa drva ili da jede sarmu i pitu...
staklena, vjerovaću ti pa ću te pustiti da pobijediš, a molim i ostale da te pust :)
nadam se da će imati razumjevanja za moj slučaj :D
Lololo :)
Ih, Dube, ala si zahtevan.... Još i pitu?
Samo za burija. :))
http://vukajlija.com/forum/teme/20702?strana=23#post_1021896
Pa sarma i pita :)) A pri pravljenju ajvara bih joj pomagao, jer tu treba dobrano da se radi :DDD
to zemo... večeras mi brat kaže kako najbolja cura u gradu ne zna ni jaja upržiti, a kamoli ispeći hljeb ili saviti pitu i ja mu ladno kažem da to ne bih oženi, jer zna se šta se jebe, a šta se ženi
Ja je ne bih ni jebao, kad je takva krava, nek ide u Grand takva...
Kako Reme nije toliko zahtevan? To neko vaše pravilo u Bosni ili...? :))
hvala staklena, divna si...
STAKLENA POBJEDNIK!
ja idem da ČITAM i KOMENTARIŠEM
Pa nije pravilo, nego ako ne zna, ima ko će da je nauči, ali red je da zna :)))
Znaš li ti, Dube? :))
pazi, što kaže zemo nije pravilo, ali nećeš se udati, a i bolje ti je, nego da ti svekrva svaki dan nabija na nos kako te mama ništa nije naučila...
FJN, pa napredujem sa motanjem pite, još se usavršavam ;)) a za sarmu sam još šegrt, šalju me u trgovinu po mljeveno meso :)) ali znam jaja da ispržim :))
Ko o čemu, mi o hrani.. :)
Ma, lako ćemo mi za svekrvu, nisam ni muža našla :)) Ali, ima vremena, ne sekiraj se ti, Buri :)
Eto, Dube, još malo pa možeš da se udaš :))
što jes' jes' zemo i nesposobnije se danas udaju...
fmn, ne kažem ja, samo gledaj, idi kod budućeg i posmatraj mu kevu da vidiš kaka je, mislim kad ga nađeš...
Čuj da se udam, pa moram da preživljavam dok ne nađem ženu...
1000. post!