Prijava

Поштовани чланови,
Знам да је свима политике преко главе, али исто тако у Србији данас се све своди на политику, јер је Србија партијска држава већ неколико деценија уназад. У време комунизма смо имали једнопартијски систем, сада имамо истопартијски, јер су све политичке странке исте, једина идеологија им је власт, фотеља, управни одбори, проценти од провизија...
Пошто сматрам да су на овом порталу регистровани људи који размишљају својом главом, довитљиви, хтео сам да вас упутим на нову политичку странку необичног имена Ниједан од понуђених одговора www.nopo.org.rs
С обзиром да смо сваки дан бомбардовани разноразним глупостима наше политичке елите, надам се да нећете превише замерити на отварању ове теме, јер је врло тешко пробити постојећу медијску блокаду и заузети постојећи медијски простор са овако утопистичком идејом, која је сувише добра да би била реална.
Толико за почетак. Надам се да ћемо имати конструктивну дискусију, јер мислим да је већина грађана свесна да имамо велике проблеме, које тренутна политичка елита не може да реши, или не сме да реши, или неће да реши.

"Draga vukajlijo, u 2011. godini vam želim mnogo zdravlja...I nije istina da su izbori važniji"

JTU-ova božićna poslanica Korinćanima

nisam siguran da ce ti dozvoliti da ova tema opstane ali ako dozvole, sa srecom....

Још ЈЕДНА партија. Дивно.

Ко финансира толика говна?

Znači mi treba da vam sada smislimo taj odgovor.

aj opisi malo vas program

ja koliko sam shvatio taj program jos nije gotov :/

Странка је регистрована пре три месеца. За сада прикупљамо појединачне делове програма из појединих области. Области које тренутно покривамо су пољопривреда, информационе технологије, јер из тих области имамо људе из струке, што би рекли. Дефинисали смо неколико горућих проблема, за које ћемо надам се ускоро понудити решења или ти одговоре. Области које би требало да буду приоритет су енергетика, пољопривреда, демографска политика, пореска реформа, реформа државне администрације. Ни остале области не би требало занемарити, али желели бисмо да изађемо са конкретним предлозима из ових области.
За сада желимо да што више људи чује за нас и да их убедимо у то да смо озбиљни иако наступамо са врло необичним именом. Нажалост по реакцији људи видимо да то није нимало лако, јер политичари нису нимало омиљени у друштву, али увек се нађе пар милиона људи које гласа за њих и мисли да ће се нешто променити.
Што се тиче финансирања, сами се финансирамо из личних донација. Највише о нама можете прочитати на интернету, јер је слободан, јефтин и доступан великом броју људи у Србији. Уколико би наша странка учествовала у власти надамо се да би био и бесплатан и доступан свима, с обзиром да је то једно од решења које је лако изводиво, а председник се доста залаже за е-демократију, којом бисмо желели да што више људи учествује у доношењу важних одлука.

Желите ли да радите у бирачким одборима политичке странке Ниједан од понуђених одговора? Дневница је 1.500 динара. Поделите ово са пријатељима.. http://kontrolori.nopo.org.rs/

За сада желимо да што више људи чује за нас и да их убедимо у то да смо озбиљни

Епик.

Дефинисали смо неколико горућих проблема

A jel i vi tamo u strankama definisete probleme kao i mi ovdje na vukajliji? Jesu li kod vas jos uvijek definicije dana ili ste i vi prebacili na odabrane? Cuvajte se JTU-a, on zna sa siframa.

Не знам само чиме смо заслужили негативне коментаре. У Србији ништа не ваља, само слепац то не може да види. Поставља се питање како да окренемо ситуацију у нашу корист, а не у корист партија, њихових војника и финансијера. Ако желимо демократску државу, онда то значи да власт бирамо на изборима. Ако желимо друго уређење, онда се мора извести револуција. Од револуције нема ништа, од тренутне политичке елите боље од овога не може. Због тога је и настао НОПО, зато што немамо за кога да гласамо, зашто да бирамо мање зло на сваким изборима.
Само једно питање, шта бисте Ви урадили? Можда је Вама добро у Србији, али мени није. Није ми добро зато што сваки дан читам небулозне изјаве наше политичке елите, зато што видим резултате њихове владавине. Народ све сиромашнији и гладнији. Људима узимају станове због неплаћених рачуна. Медијски мрак и некултура на свим станицама. Скаче ми притисак, када само помислим где су нас довели.

Је л' ти дође Вучић нешто?

Slobodno se sprdajte. Ovo što mi radimo nije šala i zajebancija. Mislim da nas više zajebava trenutna politička elita.
Aristotel je rekao "Podnositi uvrede bez ljutnje i mirno gledati vređanje bližnjih znak je ropske prirode." Mislim da nas naši političari izjavama i postupcima vređaju svaki dan. Ako Vam je dobar život u Srbiji i ako nemate neku ozbiljnu kritiku, slobodno zaobiđite temu.

Брате, трансфер, ал нема везе. Реци ми вашу ГЛАВНУ разлику у односу на остале партије?

Закључавај распалу политичку пропаганду, којој овде није место.

Ја тек сад видим да је ово рекламетина неке странке. Лок.