Prijava

dok je jos lepo vreme ima neko za basket?

Ја сам увек ЗА баскет !

Уф јеботе, па и тај је глуп што лопту држи тако :)))

Pa jeste, covek drzao loptu na stomaku, umesto na kuku ili tako nesto da ne mogu da ga sjebem.

Кажем ти, ако не буде могао да избаци лопту код другог корака вероватно ће исфолирати нешто, само се ти лепо постави и изгурај га мало, да не би мог'о да поентира...

дајте ми ценпанку која зна пик ен рол и добијамо све просечне баскеташе.

Ja sam sinoc prvi put uspeo da dam iz pik en rola. Kad sam retard debeli.

E, jeste to faul, ne smeš da držiš ruku, možeš da ga šibneš po lopti ako je ne brani telom, ali i to je rizično, mora baš 'čista da bude'. Uglavnom, trebalo bi da ga odbraniš da uopšte krene na ulaz jer kad je u naletu ima ogromnu prednost.

ko hoce u b70 novi tereni reflektori su skromni al se pegla basket

Evropa pre NBA...uglavnom sam najznizi na terenu (179) ali zato ubadam trojke i trcim kao konj...samo mi je potreban jedan vislji lik da moze da skace...bio sam talentovan uvijek za kosarku dok sam trenirao znao sam na utakmici imati i 100% sut za 3 (4/4,5/5 jednom i 7/7 sam imao) rekord mi je bio 10/12 ali visina me uvijek kenjala jer nemam kosarkasku inteligenciju za pleja a nizak sa zve ostale pozicije jos sam bio i premrsav...ali zato derem u basketu nazovi kosarkase kako stignem

Nisam igrao basket... pa nikada zapravo, samo sam bacao lopte...

Ja bih mozda nekad nesto mogao da uradim iako imam metarosamdeset jer sam nako malo jaci, al se ne guram dovoljno. Sut sa poludistance i trojke znam, al sam slabiji unutra.

E jbg a mogli smo stvarno nekad da se nađemo sa vukajlije da opičimo basket, da vidim kako igra ovaj straja i ostali reprezentativci ololo. A ja mogu da šutiram iz polja sasvim solidno, sa trojke ako 2 šuta ubodem to je super. Najveći nedostatak što ne znam levom baš nikako, a najveći plus definitivno šut, kad me krene mogu da uđem u dosta dobru seriju.

JAvite se kad dodjete u Banja Luku lololo :D

Sad vidim ovo pajkovo...ako se bude više vas okupljalo eto i mene verovatno.

Eto, sad me podsetiste da nisam igrao jedno pet godina, čuš i mogli bi malo da se istrčimo, nije da znam - al volim.

Išao bih i ja na to okupljanije. Ja imam loš šut iznutra, mada mogu da zaređam nekoliko trojki. Imam nešt' malo driblinga, u levu i desnu, slabije u levu. 190 mogu da zakucam, iz igre samo kad imam dosta prostora. Najgora stvar - šut, najbolja stvar - skok u napadu i odbrani. I odbranu igram solidno, trčim, trudim se. Za razliku od ovog Azza, zbog kojeg izgubimo svaki basket!!!!11

Dečko Azza ima šut-malo je reći perfektan! Što jes jes, ne idem levo skoro uopšte i ne trčim mnogo, al kad hoću mogu da se guram pod košem samo tako. A tebi džabe što trčiš kad nema šuta!!!!12 I moramo na taj basket uskoro dok još može da se igra, posle će biti hladno.

Levim rolingom ubijam, desnog se i sam plašim. Sutra ja dolazim, idemo da karamo mirijevčane lolo.

Ma možemo jedino u amerikancu da karamo devojke ololo. Basket je umro, mada juče je bilo dosta ljudi, al matorci neki, pocrkali posle 2 partije.

Jel se Straja jos uvek bavi kosarkom?

Ma možemo jedino da karamo devojke

Što se mora, nije teško.