Prijava

Kada sam slucajno jednom usao na neki sajt koji nije vukajlija ili red tube videh da postoji nesto sto bih mogao da nazovem, pa ajd sad, statistickom informacijom. Predlazem da se na naslovnoj napravi neka tabela u kojoj bi moglo da se vidi koliko je ljudi tog dana/nedelje/meseca/ posetilo sajt, gostiju il' autora, ko je najaktivniji autor, tako nesto... Kontam da Kajzenu ne bi bilo toliko tesko da to ubaci a bilo bi fino. Sta mislite o pravljenju takve tabele, i ako ste za koje bi kategorije stavili u nju?

вол'о би да видим на шта ће да личи овај сајт за 5 година... ово нц... кој ће нам то курац, да се тако духовито изразим... а тек на насловној... никако...

Када се износе предлози, био би ред да се каже барем једна добра страна предлога, а још боље добре и лоше стране. Овде нема ничега о томе. Шта ће мени, паору једном, да знам колко паора је дошло да оре Милову њиву и колко је било на моби код Руслане?

ето и сликовито објашњење...

Takvi podaci su ionaki dosadni.
Svejedno. Šta mi se jebe!

E sofiste moj, pa đe su ti premise, što bi rek"o Džej: sofist bez premisa ko gitara bez žica.

Беспотребно, против.

Arei, industrial i vukajlija su protiv. O čemu više mi ovde pričamo. Zaključavaj temu!

svejedno, ionako ne idem na naslovnu....

@En Dotter, ne treba tebi, ali kada seljaci cuju da je bila opaka moba doci ce i iz drugog sela da bi zaorali kod Ruslane. Tako bi se sirio glas o ogromnoj popularnosti Ruslanine brazde.

Samo nam jos seljaci trebaju da prave lude postere

Seljaci ne bi mogli da prave postere kada bi domacini redovno citali definicije.

Doteraju seljaci snalazjivi su oni

Ono jes, Rici, u pravu si, al' zato ovde postoje neki krupni feudalci pa nek udaraju po marvi, to im je pos'o.