Prijava

In medias res:

Broj članova je nabujao, stariji članovi su primetili, velikom brzinom. Promenjeni su rankovi, skin sajta već(čini mi se) dva puta od kad ga posećujem, dodate su nove funkcije, a ono što je ostalo isto, a potpuno besmisleno je prag četa.

Čet je postao nepregledan, ponekad i haotičan(npr. nedeljom) čiji je glavni uzrok bujica novih članova. Nemam ništa protiv istih, ali cenim da nije normalno da neko nakon 3-4 definicije raspali po četu k'o blesav. Brzina rasta popularnosti povećava se s brojem članova dok prag četa ostaje na tričavih 50, pa bi bilo realno da se prag pomeri na 500, kao što su i rankovi pomereni za x10.

P.S: Mislim da ovakva tema već postoji, ali me užasno mrzi da češljam sajt.

Da slazem se , u potpunosti, bravo za ideju.

slažem se i ja. :)

a šta mislite o sobama na četu (dve tri za početak), gde bi ulaz bio dozvoljen u zavisnosti od poena?

(zato što mi je ipak bezveze da neko želi da četuje a ne može dok ne skupi 500 (trebaće mu bar mesec dana))

Neeee... rašrkali bismo se. :/

Sve to treba oterati ili naterati da piše definicije. Nek' idu n'irc! :D Bahahah

ja imam tricavih 300 i neki kusur,i stari sam cater,ali slazem se sa tobom

ali ovo je prvenstveno sajt za definisanje svega i svačega, ne za čet. prvo neka definišu, pa kada ih smori (odn. kada nakupe poene) neka se priključe i četu ;)

super ideja ali dobro je i to sa sobama, ne bi se rastrkali ako ne bi imalo mnogo soba, 2 ili 3 bi bile sasvim dovoljne da bude i pregledno i uredno...

uuuu kajzen ima fenomenalnu ideju, svidja mi se kajzenov mozak.Al i 500 nije losh, manje bibilo fame oko tih duplih naloga i bilo bi vise definicija i vise posla za lenjive moderatore :O)

I šta, da skačemo iz sobe u sobu? Ne sviđa mi se ideja nikako. Ko je kreativan neka četuje na vukajliji, ko nije - pravac #tinejdžeri na ircu.

hahaha, predlog soba:
Vukajlija uopste (svi)
klinci
tinejdzeri
18+
25+
44+

salim se naravno

Ja sam za sobe jer je 500 bas mnogo

Mnogo je 500, onda bi narod pisa' definicije ka' blesav, što bi značilo da većina ni za groblje ne bi bila dobra. Možda ako najmanje 100 autora glasa za tvoje definicije, tek onda da mo'š na čet? Lako je nama što imamo preko 500 poena da predlažemo takve predloge, ali neko neće ćet da gubi vrijeme dok nakupi 500 poena, no će napisat' neku definiciju u koju nas sve šalje nazad u majku, pa će se i dio s banovanim autorima prepunit'.

Vukašine, primijetih, imaš fin kaiš...

ili jos bolje da se ubaci ignor....tako da ko te nervira ti njega u ignor i gotovo

Podržavam kaizena, otvoriti posebnu sobu za čet ili zaseban čet za nove članove u koji će moći ući svi novi, ali će moći da uđu i stariji članovi. Glavni čet bi ostao isti.

Ili da se napravi virtuelna kafana na Vukajliju, pa da se svi pjanimo. Rečite mi kad to bude realizovano, htio bih da rezervišem mjesto za šank.

slušaj njih. 500. 5000 pa možemo da razgovaramo.
zajebavam se, dobra ideja. do tad definisanje.
Dodao bi samo: ili 500 ili određeno vreme na sajtu.
Ovo sa sobama nije baš sjajno.

Čet za nas, nebeske, nedodirljive. :D hahah

I dalje mi se ne sviđa ideja i tvrdim da 500 nije mnogo.