HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Tako Zezatore a ? To je za mene jos jedno izivljavanje i lecenje kompleksa .

2. http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/ahhhhhhh.swf заплешимо! аххаха царски плесић и музика!

3. Nije vređanje samo su mi smešni mng. Ne kapiram ih. Uđe Bioshocker u sobu. Dere se redom na ljode otkriva ko je "trol", ne odigra nijednu partiju i izađe. Tako još par njih. Brate šta vas boli tuki ko je trol ako i ovako ne igrate samo se prepucavate i svađate sa 'trolovima'.

4. ХААХХАХАХАХАХАХА

5. Морам лаки мало да смањим тензију на форуму

6. То види са њим,....

7. Zdra ... ovaj skudri , ne pokusavaj da smirujes situaciju samo ...

8. mislio sam ako savez nema drugi plan sa mnom i sa senkom? :D

9. Zezatore ti se opet uvlacis ... kako god ...

10. Немамо планове, нађите себи тимове и играјте (још увек тражимо трећег играча за Обилића)

11. На полусезони Седпласе , тада је прелазни рок и онда играчи који се не миришу могу , уз пристанак играча тимова у који прелазе , да се трансферишу :)) , пошто ће бити уведено правило од 3 играча у тиму , 2 главан плус помоћни ,резерва , назовите га како хоћете.

12. kad igramo 5 kolo danas ili sutra

13. У суботу.

14. Lepo ti je rek'o dečko šokeru. Znači ti sa tvojim smaranjem u vezi trola si se svima smučio. Napadate senku a on čovek najpametniji. To sa kompleksima i uvlačenjem sačuvaj za fb status, mojne meni te fore prosipati. Priznaj lepo da si trol ili nemoj, svejedno. Kad trol uđe u sobu senka ga samo kulira, ovaj se smori i sam izađe. Isto važi za bonda, skordija, sedplasa i mene naravno. Da i Laki i Srbin znaju da kuliraju. Ali vi ostali... UŽAS! Naročito ti i Xela. Ubili ste hax smaranjem u vezi trola. Ti i Xela uopšte ne igrate kad dođete u sobu. On bojkotuje jer gubi a ti smaraš u vezi trola dok ne odeš ili dok te ne kikuju.

15. Oćete noževe pa da se pokoljete ko ljudi?

16. Kad trol uđe u sobu senka ga samo kulira, ovaj se smori i sam izađe.

Ovo pokušavam da im objasnim sve vreme.

17. Ubili ste hax smaranjem u vezi trola. Ti i Xela uopšte ne igrate kad dođete u sobu.

Ja sam doneo ja mogu i da ga ubijem. Što se tiče neigranja, vidim ko se našao da nam kaže.

Kad trol uđe u sobu senka ga samo kulira, ovaj se smori i sam izađe.

Ovo sam i ja predlagao, tad ste svi skakali, boli me kurac sad.

Xela(1994-2011)

18. slažem se zez al ne samo sa trolom kad god uđem u sobu igra se 2 minuta a četuje 5 smorilo brate ako igramo igramo idite na vukajlijin čet ako vam se četuje

19. Da, zanimljivo da niko od heksbolaša osim dzankija, lakija i mene ne ide na vukin čet pa to izgleda nadoknađuju u sobi. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.