HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Tako Zezatore a ? To je za mene jos jedno izivljavanje i lecenje kompleksa .

2. http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/ahhhhhhh.swf заплешимо! аххаха царски плесић и музика!

3. Nije vređanje samo su mi smešni mng. Ne kapiram ih. Uđe Bioshocker u sobu. Dere se redom na ljode otkriva ko je "trol", ne odigra nijednu partiju i izađe. Tako još par njih. Brate šta vas boli tuki ko je trol ako i ovako ne igrate samo se prepucavate i svađate sa 'trolovima'.

4. ХААХХАХАХАХАХАХА

5. Морам лаки мало да смањим тензију на форуму

6. То види са њим,....

7. Zdra ... ovaj skudri , ne pokusavaj da smirujes situaciju samo ...

8. mislio sam ako savez nema drugi plan sa mnom i sa senkom? :D

9. Zezatore ti se opet uvlacis ... kako god ...

10. Немамо планове, нађите себи тимове и играјте (још увек тражимо трећег играча за Обилића)

11. На полусезони Седпласе , тада је прелазни рок и онда играчи који се не миришу могу , уз пристанак играча тимова у који прелазе , да се трансферишу :)) , пошто ће бити уведено правило од 3 играча у тиму , 2 главан плус помоћни ,резерва , назовите га како хоћете.

12. kad igramo 5 kolo danas ili sutra

13. У суботу.

14. Lepo ti je rek'o dečko šokeru. Znači ti sa tvojim smaranjem u vezi trola si se svima smučio. Napadate senku a on čovek najpametniji. To sa kompleksima i uvlačenjem sačuvaj za fb status, mojne meni te fore prosipati. Priznaj lepo da si trol ili nemoj, svejedno. Kad trol uđe u sobu senka ga samo kulira, ovaj se smori i sam izađe. Isto važi za bonda, skordija, sedplasa i mene naravno. Da i Laki i Srbin znaju da kuliraju. Ali vi ostali... UŽAS! Naročito ti i Xela. Ubili ste hax smaranjem u vezi trola. Ti i Xela uopšte ne igrate kad dođete u sobu. On bojkotuje jer gubi a ti smaraš u vezi trola dok ne odeš ili dok te ne kikuju.

15. Oćete noževe pa da se pokoljete ko ljudi?

16. Kad trol uđe u sobu senka ga samo kulira, ovaj se smori i sam izađe.

Ovo pokušavam da im objasnim sve vreme.

17. Ubili ste hax smaranjem u vezi trola. Ti i Xela uopšte ne igrate kad dođete u sobu.

Ja sam doneo ja mogu i da ga ubijem. Što se tiče neigranja, vidim ko se našao da nam kaže.

Kad trol uđe u sobu senka ga samo kulira, ovaj se smori i sam izađe.

Ovo sam i ja predlagao, tad ste svi skakali, boli me kurac sad.

Xela(1994-2011)

18. slažem se zez al ne samo sa trolom kad god uđem u sobu igra se 2 minuta a četuje 5 smorilo brate ako igramo igramo idite na vukajlijin čet ako vam se četuje

19. Da, zanimljivo da niko od heksbolaša osim dzankija, lakija i mene ne ide na vukin čet pa to izgleda nadoknađuju u sobi. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.