Spisak banovanih

1. Ne znam znači li kome što ovo, ali meni je kul, vazda me zanima ko je banovan.
    Super je ovo za razlog, za vrijeme i to, ali možda bi valjalo da se napravi lista koja se automatski apdejtuje kad je neko banovan, kao spisak autora, pa od prvog do poslednjeg banovanog... Trajni ban da ne ulazi u tu listu.
    Možda je poglu, ali meni je kul

2. Ne jebavaju me ni pet posto, ali dobro, da pokušam bar.

3. Ja bi te jebo, baš nemaju ukusa.
    Podržavam prijedlog inače.

4. Podržavam prijedlog:)
    I ja vilom da zavirim malo u fazonu ko, kada, zašto i koliko

5. Podržavam. Ako će biti stalni apdejt, bilo bi vrh. :)

6. Како ми је добар трип што вас занима, а немате прегледност...
    :)))

7. Како ми је добар трип што вас занима, а немате прегледност...
    :)))

Hahaha objasnio.

8. Смаре, мислиш овако нешто?
    http://img820.imageshack.us/img820/5919/banovani.png
    Да буде поред списка аутора, а испод списка модератора. То би баш било супер.

9. ili na searchu ukućaš BAN i pojavi se lista brandovanih...

10. Faco :D
    Sinoć nisam bio kući, a nisam stigao da vidim to...
    O koji sam idiot :D

LOK :*

11. vidi stvarno, ni ja nisam video. Može lock

12. Ali ovo da se promijeni na 293850234875623084 dana, samo da imaju opciju trajno, i oni da se ne upisuju tu...
    i evo recimo vidim lilu kao piše proba, nije više banovana, a još stoji

13. Ovo što već postoji, plus da se uvede opcija da se klikne na ovo "Banovani", pa da u novom prozoru otvori sve banovane.

Kao što je npr. za Aktivne javne teme.

14. Иначе, да знадеш, листа је омања. Тек двадесетак последњих који су бановани, а каизен мешчини рече да ради на потпуној листи. Ова је, да так речем, бета верзија.

15. Pa da, to bi valjalo, ali opet kažem treba da napravi da ima opcija TRAJNO i da se ti trajni stave na dno liste ili nešto tako

16. Мени су одбановани сви дупли. Милина. :Д

17. ово је било пре Смарко... ако се не варам а не варам се

18. Đes Fejs.

Super je ovo sa listom banovanih.

19. Ђес Катја... сам ја рекао ћирилица мајка му стара лололол :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.