Liga šampiona!

1. Bolji je onaj koji da više golova. Kraj.

2. Slazem se sa ovim naizgled povrsnim tumacenjem. Nije da se Partizan nesto ispromasivao, pa da mogu da se zale. Doduse, ja sam gledao samo od 60. minuta pa nadalje, ali dovoljno za utisak.
    Iskreno bih zeleo da prodje Genk, najiskrenije, jer ovi slepci apsolutno nisu zasluzili ovako lak zreb (dosad najlaksi), ojadili su klub za velike pare od proslogodisnje LS, i sad bi da glume neke velicine kupovinom jeftinih Brazilaca i jos jeftinijih penzionera. Dokaz da i Zlezda mora da bude jaka kako bi Partizan bio jak, vise nego ocigledno.

3. Ljudi , prošli smo ka što cio život naš fudbal prolazi. Imali bolju ekipu , napadali , imali igrača više i odma poravnali brojku da puno ne vaga , postigli gol i napravili penal da opet ne vaga , e kad smo mislili da imamo loptu u našim nogama i da dominiramo mi izbacimo najjačeg igrača i primimo golčugu ka i uvjek.. pa sad umjesto da već slavimo prolaz dalje , mi čekamo da oni dođu u hram pa tek onda da ih dobijemo.

STANOJEVIĆU DECXHO ŠTO ŠALJEŠ EDUARDA NA KLUPI , DECXKO ?

4. http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/067/v206729p0.jpg

Stanojevicu je mali.

Da iskompleksirani pederko sa frizurom otrcanog hobita nije pizda, mozda bi i pobedili. Ovako vas gazi grupa gradjana koja je jedini put na utakmici povezala vise od 4 pasa na zagrevanju.

5. Sta onde nije bilo za penal? To sto je uleteo u njega kao bizon, ili to sto loptu nije ni video dok je uletao u njega?!

Zato što ga nije pipnuo. Pada k'o zvezdini igrači od nastanka vašeg kluba pa je to za vas penal.

6. SISAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ŽLJEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
    Izgubili smo zasluženo, iako smo bili bolji rival. Al, polako, ima još da se igra.
    SILOVO SI ZVEZDU STANOJEEEEE, STANOJEEEE, ostalo su sitnice pa i LŠ.

7. Zato što ga nije pipnuo. Pada k'o zvezdini igrači od nastanka vašeg kluba pa je to za vas penal.

Moj klub je Partizan. Penal nije mogao biti ocigledniji. Da je sudija potrcao da svira, potrcao je - da je penal bio, bio je.

8. Zato što ga nije pipnuo. Pada k'o zvezdini igrači od nastanka vašeg kluba pa je to za vas penal.

Ok. Zbog duznog postovanja prema vasem velikom klubu, poznatom po fer pleju, od sada cemo samo lom noge protivnickog napadaca u kaznenom smatrati penalom.

9. Scepovic decxko ne zasluzuje da igra
    Stanojevic kirv bre !

10. Bijo penal ljudi, sve čisto, domaći teren je domaći teren. Ali koji kurac na temi koja se zove LIGA ŠAMPIONA traže simpatizeri lolo komšinice???

11. 2.25 - http://www.youtube.com/watch?v=F04UblMhMNg

Cak ni ovaj sto komentarise (pretpostavljam rezervni igrac) ne porice da je penal.

12. Pa nema tema o Cipiripi kupu, moraju i oni negde da pišu.

13. Stali od osamdesetog minuta, nacickali se oko Stojkovica, i titrali loptu do kraja, da je ona bukva na golu krenula unazad, moglo je da se odbrani, on jok, klasicna greska pri lobu... skocio.
    EDIT: Jebiga, nije svako Kupe.

14. Bijo penal ljudi, sve čisto, domaći teren je domaći teren. Ali koji kurac na temi koja se zove LIGA ŠAMPIONA traže simpatizeri lolo komšinice???

Znam da je ovo klise, ali glave slabijeg intelekta uvek iznervira - Pa mi je osvojili, pa dosli da vidimo sta ima ;)

15. Kakvo sranje od fudbala, nijedan tim nije pokazao nista, ovaj Babovic slepac treba da ga oteraju u Teleoptik, a onog sudiju sto deli zute ko nezdrav odma u beogracku regionalnu!

16. Inace penal je bio cist kao suza, ne kenjajte sad, Tomic je uleteo seljacki..

17. E, ovako: Babović ne igra zbog crvenog, super, nije ni zaslužio.
    Sad organizujemo akciju da kidnapujemo Šćepovića, Vukića i Rankovića i da ih turimo neđe u podrum dok ne prođe revanš. I prolazimo sigurno, samo da ovi volovi ne budu na terenu.

Onakav penal se ne svira domaćinu u Petrovu, čovjek je pao samo zato što nije uspostavio kontrolu nad loptom, ona volina je jedva čekala na se neko praćakne u 16 metara. Nemojte vrijeđati instituciju penala i govoriti da je ono penal, manite molim vas.

Vukić... Šta reći a ne zaplakati? Da neko toliko može usporavati igru ja nisam mogao da vjerujem. Čim ga vidim ima da ga izazovem na 100 metara u lijevu nogu, u bubreg, u šta hoće.

Babović magarac. Dovoljno. I previše o njemu.

Šćepović... Dabogda mu ćaća i lobotomiju namjestio, na šta smo mi spali.

Ranković. Na početku rekoh da je kiks igrač i dokazao se. Džaba njemu 50 godine u Holandiji, nije taj ni za Palilulac. Aksentijeviću bi se mogle oprostiti greške, ovom Metuzalemu ne. Previše ima godina da pravi gluposti. Jebote sunce žarko, ne mogu da shvatim da neko igra taj fudbal 30 godina i da još nije pohvatao sve stvari...

Stojke ništa nije kriv. U onakvoj situaciji samo se namjestilo da ovaj lobuje. I da nije Stojke izletio mislite li stvarno da bi odbranio situaciju 1 na 1 u petercu? Kaman, pipl, bi sirijus. Drugi gol je kiks kompletne odbrane, pogotovo Rnića i ovog gore magarca.

Eduardo majstor, sam nije mogao mnogo više. Ne znam što on ne igra 90 minuta, stvarno mi nije jasno.

Iliću je falilo par hajnekena, jebiga, bolje nije moglo.

Tomić standardno nikakav, al' uvalio ga je u takvu situaciju.

Volkov nikako da centrira jebenu nogu i da ubacuje kao što ubacivati zna.

Medo Srbin! Ljubi ga majka, pored Edua jedini pokazao muda.

Sve u svemu - vidi se da je ovo komplet novi tim, ne znaju se igrači, pogotovo odbrana. Daće Bog pa će se uigrati nekako, jebem li ga.

Što se tiče suca, čovjek je imao domaćinske kriterijume, svaka mu čast, pravi je džentlmen. Dabogda mu Blater igrao na sahrani sve sa Platinijem, mamu im jebem onu nesposobnu.

18. Ah, da, a što se tiče ovih navijača drugih klubova...

Znao sam da ste jadni al' da ste spali toliko nisko da navijate za Genk - e to je van pameti.

19. Partizana kenja i namestaju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.