Prijava

Dakle ova tema je namenjena navijačima Partizana i Crvene Zvezde. Ovde možemo diskutovati o svakom narednom derbiju (bio to fudbal ili košarka, vaterpolo, odbojka, rukomet..) I iznositi neke statističke podatke, špekulacije i tako to (Koji igrač zaslužuje da bude u startnih 11 kod istih, ko treba da dobije šansu..itd.)

Upozorenje:

- Svako ko bude vredjao i pozivao na nasilje ili sirio mrznju bice UDALJEN i BANOVAN (nadam se)!

Dakle sledeci derbi je 16.03.11 i to u Kupu, ja se nadam da ce biti prave goleade, tj mislim. Ima dosta dobrih igraca u oba tima.

Kako mi milo što ima tema o Derbiju a da je nisu vidjeli modovi pa roknuli ključ. Na onu CZV-PFC su objesili katanac, a ja nisam stigao da postujem. Napokon da reknem kako sam se ja jebeno iznervirao dok sam gledao Derbi. Prvi gol, pa jebem li ga, kako da ne zaboli onakav gol, u kurac sa njim, stvarno sam mislio da je ofsajd, kad ono nije, jebi ga, goni dalje... Drugi gol, iz prekida, jebi ga, za to svaka čast. Onaj klinac jednostavno nije mogao da čuva životinju.
Onaj šut Ilieva je bio dobra šansa i neuspjeli sprint Ilića isto tako. Moje mišljenje je da bi bilo koji drugi igrač koji je igrao u Derbiju mogao da istrči to i postigne gol, ali niste imali sreće, jer je lopta došla do Saleta.
E sad, kad smo već kod sreće, jebo nas pas kad ne znamo da kupimo crnca. Onaj Borha mi je tako dizao živce, sunce mu njegovo. Evo kad se samo sjetim, odmah se nanerviram. Evandro mi je bio mnogo dobar, iako sam vidio da su ga neki pljuvali po forumima. Sviđa mi se kako igra ova Robijeva Zvezda. Samo da ostane ista ekipa i iduće sezone, i mislim da će onda to biti prava Zvezda kakvu sve Delije priželjkuju. Ovi klinci su dobri, ne znam koliko ih je Robi ubacio u Derbi, ali bilo ih je. Eto, jedino taj Ćosić što nije mogao da čuva životinju. Ne znam zašto Adi nije igrao i šta je sa njim i tim njegovim povredama više. U prvom dijelu sezone je igrao dobro. Drago mi je da se Vilota vratio. A lijepo je Robi rekao da mu treba još jedan pravi štoper, e sad što ovi nisu poslušali... Standardno Koroman ne može da ćuti na utakmici, na dupe bi progovorio... Kako mi je digao živac kad je dobio karton, ne može jebeno da ćuti. Mislim da je Tošiću onaj lik rekao nešto sočno, čim je onako podivljao. Kako god, Zvezda je igrala, Partizan dao golove. Nastaviće se, do revanša onda...

Ja samo imam da kažem da je Partizan bolji i tako će da ostane jer će sad lok i nadam se da će lok da stavi mod koji je grobar i da neće da me uzjebe i napiše dolje da je Zvezda bolja.

Zvezda je bolja :stisnuso sam palceve da ce posle mene zakljucati:

Ja bih ipak rekao Zvezda.

PARTIZAN BRE, O ČEMU TI TO

Pa sto bi roknuli katanac, tema nije otvorena da bi se prozivali kao na onoj, vec pise lepo u prvom postu i ovo:

Svako ko bude vredjao i pozivao na nasilje ili sirio mrznju bice UDALJEN i BANOVAN (nadam se)!

Dakle ko bude sirio mrznju neka banuju, a ne da zakljucavaju, ali ipak to je samo njihova volja.

U sledecem derbiju opet dobija Partizan.

Mi se ne mrzimo bre, samo ono realno, Partizan je tata trenutno, a Zvezda je mama, i tako... Zna se što rade tata i mama :)

Onu prvu temu što je bila za Derbi će otvarati par dana pred svaki Derbi. Postavio sam pitanje na onoj temi gde pitaš moderatore, rekoše mi da je to ideja, mada može i ova tema.

Hhaahahahahahah....zasto cutite

То вам је најјача и најкомплекснија песма. Веровали или не, има чак 4 речи.

62 31...како смеју да пуштају пренос у ударном термину...ццц

Zvezda je večna, sve drugo je trenutni hit.

Ljudi, pa Partizan će oboriti NBA rekord u broju datih koševa...

haha tovariiii!!!!! JEBI ZVEZDU!!!

99:59 3/4 !!!

OOO CIGANIII GDEEE STEEE, ODAVNO VAS VEC TRAZZIIIMMMM!!!

Borko, to je prevaziđeno, više 30 razlike nije izazov...