Crvena Zvezda vs Partizan

1. Брука овај квалитетан тим оваквом паћеничком игром.

Hhahahaha,ljudi pa jel se neko zajebava ovde...ahahahahahha

Утакмица између Црвене Звезде и Јавора завршена је победом домаћина од један нула. Гостујући навијачи нису дошли.

Јеби Звездо!

HAHAHAHAHA. YES!! JEBI! :D HAHAHAHAHHAHA!!

Što se Zvezde tiče, jadno je to i bedno, ne znam o kakvom pečatu Prosinečkog pričate, nema nikakve igre, nijedna akcija osim muvanja po strani koje je Stanojević direktno dozvolio. Centarštevi bez broja onog mučenog Ninkova koji ne zna levom da ubaci. Gol slučajno, jedino je ona šansa Kaluđerovića na početku ličila na fudbal.

Decko,pusti reprizu,odgledaj ponovo mec,pa prokomentarisi...Muvanje po strani? Alo bre decko,pa onom jadnom Borhi trojica loptu ne mogu da uzmu,20 posto ako ste imali posed lopte.Alo,UCESNIK LIGE SAMPIONA! TROSTRUKI PRVAK SRBIJE! Protiv MIkica se branite! Mikica i Kadu-a! Umesto posto ste vi do jaja,da nas natovarite 10-0 na Marakani,jer imate Tejga(jel igrao ovaj derbi!?),jer ste vi klasa...Loptu niste uzeli 90 minuta i vi pricate o nekom fudbalu! Pa Zvezda je sa onim nesrecnim Lekicem imala veci posed lopte...A i ja ne znam sto se nerviram,ionako cemo 10 godina sad da vas tovarimo...

2. Loptu niste uzeli 90 minuta i vi pricate o nekom fudbalu!

Pa to ti kažem. Ne zovi me "dečko", nego ponovo pročitaj moj post, pa ako ima nekih neslaganja lepo ih obrazloži. Meni se čini da smo rekli sličnu stvar. Protiv jadnog Mikića, Partizan ne sme da se brani. Ne da bi se kurčio - kao mi samo napadamo - nego je to racionalna stvar, nabiti Zvezdu.

3. Ahahaha, kakve ojebine!

Jedva čekam sljedeći derbi. Čak i više nego što sam čekao ove. Majke mi. AUUUUUU! Kako će biti punjenje.

4. partizan je ĐUBRETARSKI KLUB

ZVEZDA JE OBJASNILA, naravno što se tiče fuce, a ovo ostalo, to ni nisu sportovi!"!!

5. РАД ОБЈАШЊАВА РАСПАЛИМ КОМУЊАРАМА! НАПРЕД ЧУКАРИЧКИ! БРЂАНИ ЈЕБУ! ВЕЧИТИ СИСАЈУ ТУЂМАНСКО ТИТОВСКЕ КУРЧИНЕ!

6. PALILULAC JE VRH I ZVEZDA SNAJELONA

JEBO MEJNSTRIM NAVIJAJMO ZA GOOOOVNA!

7. НАША ПЕСНИЦА МНОГО ЈЕ ТВРДА МИ СМО СТОКА СА ПЕТЛОВОГ БРДА! КИЈЕВО! КИЈЕВО!

8. ВОЈВОДИНААААА! НООООВИ САД! ВОЈ ВО ДИ НА НОВИ САД!

9. Ок, дерби је готов, ко је стигао да остави утиске овде, оставио, ко не, други пут. Окс и Селениум су кажњени за међусобно вређање.

До следећег дербија... :)

10. Sutra je derbi koji odlučuje o tituli. Iskreno se nadam da će Zvezda da pobedi, a šta će biti videćemo. :) Ajd navalite ljudi.

11. Е, ово је срање. Лично сам против теме јер не контам њену поенту.

12. Daj bre mišljenje, šta očekuješ, koji sastav bi bio najbolji. :) Ja kapiram da je to poenta teme, a protiv sam prepucavanja.

13. Iako navijam za Partizan, ja bih voleo da odigramo nerešeno i da Vojvodina osvoji duplu krunu...

14. Адија избачен, вероватно ће играти Илиев од 1. минута

15. Да, само да не дође до прозивања и јебања мајки, па чак и у зајебанцији. Мислим, сви имамо ортаке да се са њима препуцавамо око тога, не видим поенту да се то шири и овде. На то сам мислио с оним постом горе.

И да, казан пичкетина... после оног првог дербија, отворио поново тему, а након овог другог - курац.

16. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

17. После овог, имам неки осећај да ће Звезда да победи:

http://img714.imageshack.us/img714/2059/screenshot001wa.png

18. сјебан линк Сам

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.