Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Džanki vraćaj cuclu u usta, lepše je kad ćutiš. Smaraš.
Груба и прљава није исто. Причаћемо, треба да кунтам, сутра лутам по Фрушкогорским манастирама. Поз!
Realno mnogo bitna tekma za nas. Nismo smeli da je izgubimo i nismo je izgubili. Dobro je. Grobari titula ostaje kod nas.
Popričaćemo mi. :) Šalim se, opet ne razumeš šta hoću da kažem, jebiga, vidimo se u ponedeljak. Pričaćemo uživo mrzi me više da kucam, laku noć. :)
Није ни првенство готово, а већ причате како је следећа сезона ваша...ццц
http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/98082/petlici-crvene-zvezde.jpg?1303597014
Džanki, on tebi ćale može da bude. Beži tamo da ti promene pelene. Cccc.
волим партизана црвеене бојее, волим партизана црвеене бојее, У Е А !!! У Е А ПАРТИЗАН !!! У А ПАРТИЗАН !!!
Čestitam grobarima na tituli. Danas je bilo zasluženo, nema šta... taman za taj jedan gol.
http://vukajlija.com/crvena-zvezda/13226
Jebaga, trebalo je da iskombinujem da idem na tekmu sa ortakom, taman dobio Partizan, al' sam ostao u igraonici i preko prenosa saznao rezultat. Kad odem na tekme, Partizan zasere, kad ne odem - dobija... Skoro uvek.
Jocko ako je to istina ja ti plaćam kartu sledeći put. :)
dzanki idi guraj tutu da upali matereti.
samo objektivno momci, ljudi smo, nismo dzanki i zoki...
Može. Al' pazi - to je SKORO uvek. Nikad se ne zna :) O tome se može napraviti film, fazon, ukleti navijač koji želi sa tribina da prati svoj klub, ali ga proteruju jer donosi maler.
Pa Remče, svi se i ponašamo kao odrasli ljudi, sem Džankija, on je još dete.
Jocko, ako poslećemo te na utakmicu. :) bolje išta nego nijta. :)
tako i treba moj dupli nalogu : )
Ma sere mi se kad vidim ova podjebavanja, grobar sam al bih se prolitao kada procitam tako neke mutave prozivke.
Vidiš nadimče, kako smo normalni ljudi bre i ti i ja. K'o da si mi dupli. :)
Ma, jebeš sve kada smo dobili samo zbog vetra...:)))
http://www.sportal.rs/news.php?id=49592
Meni je smesno kako nas prozivaju likovi koji nisu videli utakmicu sem na TV-u,a fudbal prate od kad je Partizan prvi.Ne moze,ali stvarno ne moze niko da me ubedi da je Partizan u zadnja 4 derbija dominirao.Ne moze.Jel znate sta je dominacija? Kada Zvezda uzme i da Partizanu 3 komada na JNA bez problema....i onda kod kuce isto tako.A Partizan to ne radi...Iako se 3 godine prica kako je Partizan 3 puta jaci od Zvezde,kako Zvezdu guraju,kako ovo kako ono...Pa kako nas ne naguzite vise 3,4.5-0!? Sta kao lepse je ovako!? Jeste kurac! Ne mozete,vi jednostavno ne mozete da nas razvalite. Sa Lekicem,Ignjatijevicem i kompanijom,niste nam dali 3,4 komada.Zadnja 4 derbija,3 Partizan dobija na Zvezdine greske! Pun mi je kurac prica kako nas sabija Partizan,ALO,u vreme kada se Zvezda raspada i kada igraju ljudi koji ne bi mogli u Cukarickom da igraju,vi ste dominanti,pravite neke tamo rekorde.Presmesno je!Gledam sta ovde ljudi pisu,i kakvi ljudi pisu,20 posto njih se razume u fudbal i iskreno voli Partizan.Jedan nema 10 godina,drugi ne zna da pise, treci pise sh,cetvrti zna samo da JEBE...Alo,sinovi,iznesite bre neke cinjenice,objasnite zasto je ko i kako igrao.Znam da ne mozete,ali bar pokusajte.Svaka cast,Partizan je dobio,to sam rekao i u svoja 2 poslednja posta,i onda citam kao "cigani se ne javljaju"...Pun mi je kurac vise raspravljanja sa "poznavaocima fudbala" i likovima koji bi sutra navijali za Hajduk sa Liona da uzme titulu...Stavljajte lock na ovo 'leba vam.
EDIT: Garantujem zivotom da polovina likova sto su ovde pisali i izrazili se kao navijaci Partizana da ne znaju tim da nabroje a da ne pogledaju na guglu!
I ja sam za lock. Sa Borkom sam se lepo ispričao, ovo otalo je niđe veze. Svoje viđenje sam dao iako sam Zvezdaš, a videh da su se pre mene javili i ostali Zvezdaši. Lock, do sledećeg derbija.
Ma jok reme do jaja je kad ti Dzanki kaze "Cigani se ne javljaju" ili Zoki "Ch sh tj Partizan sh gh tj trt mrt ono kao"....Ajde bre...3 autora su normalno odreagovala da sa njima mozes normalno da razmenis misljenja.3! Tema me podseca na period kada dodjem u srednju i ortak sa 99 kila koji ne prati sport,ne zna 3 tima iz nase drzave i nikada loptu u ruke nije uzeo,uzme i kaze mi "Haa haaaa,dobili smo vas picke ciganske!"...