Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Meni se sviđaju tvoje defke. Retko gde sam dao minus, ne više od tri, a ocenio sam ti gomilu...

2. ja mislim da neće, ali pitaj i nju za svaki slučaj :)

3. jebiga Džafe nemam 18+, to je mit koji su izmislili Balkanci...

4. Оу, ноооууу, са ким сада да причам о 18+ темама?

Брусо, преслатке су ти девојке! :)))

5. ja mislim da neće, ali pitaj i nju za svaki slučaj :)

Дођи, кер, мали кер....немој да ме апаш за ногавицу боктевидо.. :)

Блеја 18+?

Е јебига сад...само немој опет да морам да причам о парадајзу, вц клозету и кацама за купус...

6. hvala Džaf, slikali ih za bake da postave na police, pa rekoh ajde da podelim :)

starija ide na jesen u predškolsko, a mali zvrk tek smišlja pizdarije - zato se tako i smeška :)))

7. Честитке за насловну и честитке за девојчице! Прелепа ми је она слика где су њих две заједно.

Како издржавате пелене, кмечање?

8. Елло, причај, чкома, о чему год хоћеш :)

9. Nema kmečanja, takva je i starija bila, spava dok je sita i čista, kad se probudi malo zvera okolo i nešto hekla rukama, onda jednom kmekne da javi da je budna - kad dođeš do nje, ako je šaka na ustima donesi hranu, ako nije onda presvuci dupe. Čim je opet čista i sita za tri minuta spava. Nema grčeva, nema jauka... blagosloven sam mirnom decom. Mada meni ništa ne bi bilo teško oko njih dve, one su mi centar sveta.

10. Свака част, пу, пу, да не урекнемо! Моја другарица је муку мучила до неких 6, 7 месеци. Хаос јој је мала правила. Ал' сад је ок, дивљакушица :)

Mada meni ništa ne bi bilo teško oko njih dve, one su mi centar sveta.

Ћале ♥ :)))

11. Еј Брус, цурице су преслатке, оставила сам ти и комент тамо....личе њих две баш....а рекла бих и да личе на тебе, ако се не варам :)

12. Starija ima rupice na obrazima pa više liči na majku, mlađa na mene, mada smo i žena i ja isti tip pa se teško određuju karakteristike. Bolje za njih da liče na majku, moje crte lica nisu baš prednost za žensko :)))
    Jutros mi se starija uspavala pa je nisam odveo u školicu, biće besna na mene ceo dan...

13. Jutros mi se starija uspavala pa je nisam odveo u školicu, biće besna na mene ceo dan...

Јооој а како је слатко кад се тако успавају или када их спремаш за вртић, а они сањиви седе на кревету док их облачиш :)

14. Јооој а како је слатко кад се тако успавају или када их спремаш за вртић, а они сањиви седе на кревету док их облачиш :)

A oni neće da idu u vrtić, pa im obećaš da ćeš da ih vodiš na kolače :))))

15. Ova moja hoće, nema dece u kraju u kojem živimo pa joj je to jedina prilika da se druži sa drugim klincima. Zato se i naljuti kad je ostavim kod kuće...

16. Џони... Си гладан, чкома? ахахах само о пиззи и колаћима

17. Ova moja hoće, nema dece u kraju u kojem živimo pa joj je to jedina prilika da se druži sa drugim klincima. Zato se i naljuti kad je ostavim kod kuće...

U to je odlično. Nešto kontam da je najbolje kada sami nešto hoće.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.