Prijava

Ако ми падне Јерусалим, пада сајт! Њојтече, не дирај Јерусалим иначе ће сви да пате!!!!

Скино инсталиро имам и овај гејм спај па ако оћете некад чисто мало да се спрдамо ја сам за

Fejz, ako oces u cetvrtak cemo se organizujemo. Samo moras da skines K-Mod i da instaliras.
K-mod opis i download

Војтеке, сутра тучемо. Скини нови к-мод. Избио печ нови.

Војтече, вунетино једна. Партија је јебала кеву, а тебе није било. Значи, оно...

Јебига, није било шансе. Дошао сам кући тек у седам, а онда ме је ћаћа упослио да преводим некакве текстове.

Пази игру.
Нас је 3 чоека + 6 или 7 аиова.
Два континента су се десила и кило острва. Салим и ја у исто време покушавамо да отмемо Рим. Испоставило се да су Римљани у сендвичу :Д. Не успевамо са по 3 ратника да му скинемо стрелца и ратника ТРОЛОЛОЛО! И тако... Сјебемо се. После неког времна му још мало па истовремено објављујемо рат. Ту смо испред Рима опет. Обојица. Некако узмем ја Рим. Овај ми објави рат. Рим је место са гвожђем иначе, ја имам гвожђе већ, а Салим јоок. Онда ратујемо нас двојица. Таман се спремам да му улетим у један од градова, кад пичка доби гвожђе од онога коња на другом континенту... Ток игре се мења. Не успевам да му освојим ништа, он поче да штанцује самураје и витезове, а уз гвожђе поста ономе вазал за узврат. Испушим само тако.
Почињем преговоре да престане да га снабдева гвожђем за риплесабл партс, јебем ти сунце... Он ми пред Римом, а скоро ништа немам. Договоримо ми за прекид слања гвожђа и потврдисмо, али сметнусмо са ума да му је овај вазал и настаде мир сасвим случајно на 10 кругова. Спасих рим и он оста без гвожђа.
Онда после опет рат, а Рим се налази окружен културом своје матице, а са њима сам у лошим односима и нем опен бордерс. Овај кроз римску територију оће да отме рим, а ја имам сад и рајфлмене и топове, он и даље самураје и витезове (доооста њих). Да бих се одбранио морам да објавим рат Римљанима, и ако то урадим топови ће га поцепати и Рим је и даље мој. Не урадим то и изгубим Рим.
Немам војску, сав сам никакав... Губим партију (све време сам био на средини табеле са око 33% мање од најбољег...). Улете ми национализам и комунизам убрзо и пребацих се на чис социал национализам и општа мобилизација. Убрзо је он капитулирао и чак избих на прво место. Живео Хитлер, јер да не би њега никада не бих ишо на све или ништа него бих капитулиро и пушио курац...
Ето шта си пропустио.

Сунце ти твоје, мени то никада није успевало. Кад год сам био у очајној ситуацији, општа мобилизација ми само отера државу у курац, а ниш не успем да урадим.