Prijava

kakav divan dan za ubazda biti

Odlično, saće morati da se trgnu i dobiju Minesotu bar jednu ili dve, nema smisla da ih ovi počiste posle ovoga.

ja verujem u ubazdu nasu

Mozda je i bolje za nas da Denver ispadne da bi Jokic igrao na OI inace ce biti iscedjen ko sundjer.

eeeee moj hotule reci ti se pozlatile, ali tu ubazdu cim pustis kuci odma krene da jede bureke. Neka njega tamo sto duze

Ladno mi se spucaju dvoje kola noćas pred kućom, i probude me taman na kraj Indijane i početak Nageca. Srećom niko nije povređen.

to je znak da konjušar prolazi

Moram da se izvinim Nagecima za ono 100% metla. Iznenadili su me i onim trećim mečom, a posebno ovim četvrtim. Ne znam da li je Gordonova odbrana zaista toliko uticala (mislim sigurno jeste, ali ne znam da li baš u toj meri) da se Vulvsi onako raspadnu u #3 i da ne mogu da naprave ozbiljniji pritisak u #4.
Mislim da je ipak da ostalih igrača Vulvsa. U prva 2 meča Jokića su stalno udvajali, srao ih je šut i sve što su šutnuli je ulazilo. U trećem meču, Jokić je na sva ta udvajanja odgovorio brzim oslobadjanjem lopte tako da je uvek ostajao neko slobodan (mislio sam u jednom trenutku da će 20 asistencije da ima). Brz protok lopte i uvek neki igrač sa klupe koji može da pogodi trojku. To je ono što im je prošle sezone i donelo titulu i što im očigledno ide u ova 2 zadnja meča.
Videćemo kako će sledeću da igraju

Ма види га види га Јола

U zadnje dve

- Gordon i Jokić mahom prenosili loptu preko pola, a ne Mari, tako da ovaj nije odmah pod pritiskom, ne mogu da ga maltretiraju, udvajaju itd

- Prave prostor za Džamala da može da se uvuče blizu ćoška umesto da ide direktno na koš, odatle imaju dosta više opcija u napadu

- Ne daju Naz Ridu otvorene šuteve

- Taunsa je kenjalo prve tri, ali nije sinoć. Edvardsa ne mogu da reše nikako ali izgleda da više i ne pokušavaju, dali su mu loptu, ali zato ostali ne doprinose, što ima smisla zapravo.

E da i klupa krenula da igra jako dobro, ispostavilo se da Redži Džekson stvarno može da odradi odličan poso, mali Lebraun sjajan, onaj mali Holidej uđe s klupe, ne čuje se, ne vidi se, ubaci 3-4 koša i nestane, ne vidiš ni kad ga je izveo.

Ma šta im se izvinjavaš pepsi i dalje stoji da su jajarski odigrali te prve dve a glavni razlog ovolike promene u toku serije je činjenica da su sudije samo malo pooštrile kriterij u trećoj i četvrtoj i ne dozvoljavaju minesoti da ih baš bije krvnički bez ikakvih posledica i eto kao nekom magijom desio se egal. I pored činjenice da su imali 27 slobodnih bacanja naspram denverovih 15 opet plaču na sudije, го фигуре.

eeee moj bazdo moja ubazdo, izgleda je najveci greh biti prvosrbin u ovo doba zlo

slaninar opet pokido