Prijava

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=18&nav_category=78&nav_id=499973

Mamu im njihovu ponovo "uvode" demokratiju u drugim zemljama.

Sta mislite o ovome, koliko ce Gadafi izdrzati?

Kraće od Huseina, sad su im baš zamirišala naftna polja.

Kako kul naslov teme na forumu! :)))

Ovde bih podsetio na Nobelovu nagradu za MIR Baraku Obami.

Gadafi ce ici do kraja, bice pobednik ili pokojnik, jer su ga postavili u bezizlaznu situaciju - nema izbora "idi i trosi svoje milijarde, samo se skloni".

nažalost, neće dugo. Već ima građanski rat u zemlji.

Još jedan "Milosrdni Anđeo" okupan u krvi i nafti...

Mamu im jebem bre, napadaju suverenu zemlju samo zato sto je bogata naftom, sve pod maskom demokratije i borbe za ljudska prava!

Sto ne napadnu Burkinu Faso, i tamo je isto neki kao diktator (mada Gadafija kao diktatora treba uzeti sa rezervom, ipak se tamo zivi 5x bolje nego kod nas i milion puta bolje nego u njegovom komsiluku).

Zato sto Burkina Faso nema naftu, nema ni dijamante, nema nista sem XY miliona crnaca koji mlataraju kurcevima i kolju se sto je deda iz jednog plemena pre 100 godina ukrao zenu iz drugog plemena.

Kako niko ne prica o krsenju ljudskih prava u takvim zemljama, nego samo u onim zemljama od kojih bi cionisti mogli da imaju korist

Najgore od svega je sto za Libiju ne postoji dobro resenje. Ova "instalacija demokratije" nece doneti nista sto nije donela u Iraku ili Avganistanu, dok sa druge strane Gadafi jeste napravio drzavu od Libije, ali je istovremeno pravio kardinalne greske, ukljucujuci ovo surovo gusenje bunta.

Pa sta covek da radi kad su domaci teroristi krenuli da ga svrgnu sa vlasti?
Nasa PICKETINA od predsednika bi im se izvinila, najavila verbalni dogovor, razvoj demokratije bla bla nek pusi kurac on

Problem je sto sad nijedna drzava nesme da resi svoje unutrasnje pitanje onako kako misli da treba da se govnari ne umesaju (naravo ako imaju koristi neke od tog mesanja)

Pa sta covek da radi kad su domaci teroristi krenuli da ga svrgnu sa vlasti?

Nije to bas tako crno-belo kao sto mislis. On JESTE totalitarni diktator, sta god dobro uradio za svoju drzavu u proslosti. E sad, to ne znaci da ga treba bombardovati i "uvoditi demokratiju", ali svakako ne znaci i da je on "good guy".

Sve, sve, ali ovi francuzi (namerno malim slovom) su tolike ljige i pičketine da je to neverovatno!!! Prvi je onaj retardirani kepec sarkozi (opet malo slovo) tražio vojnu intervenciju protiv Libije! Majmunčina koji vrši etničko čišćenje u svojoj državi, sad se meša i u tuđe stvari, sve da bi se uvukao u bulju onom američkom nigeru, što ga zovu mr president.
A i naši govnari, brže bolje među prvima, potvrdili sankcije EU Libiji, iz istog razloga!
Sve su bre ti ameri (!) smislili jezivo lukavo-providno je da krenemo odmah na Libiju, zajeban je Gadafi, a i kako više da se peremo pred svima, nego da napravimo mi prvo sranja po Tunisu i Egiptu, pa kao fol talas nezadovoljstva kreće arapskim svetom, pa krenemo isto to i u LIbiji i onda imamo opravdanje da gruvamo zbog jebene nafte bez koje bismo pocrkali kao pilići za dva dana!

Libija ima triput veći NDPS od nas, a da ne poredim sa našim iz vremena Slobe

http://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2010/01/weodata/weorept.aspx?sy=2007&ey=2010&scsm=1&ssd=1&sort=country&ds=.&br=1&c=672&s=NGDPD%2CNGDPDPC%2CPPPGDP%2CPPPPC%2CLP&grp=0&a=&pr.x=55&pr.y=5

a evo nas

http://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2010/01/weodata/weorept.aspx?pr.x=64&pr.y=1&sy=2008&ey=2015&scsm=1&ssd=1&sort=country&ds=.&br=1&c=942&s=NGDP_RPCH%2CNGDP_D%2CNGDPDPC%2CPPPGDP%2CPPPPC%2CPCPIEPCH%2CLP&grp=0&a=

besplatno zdravstvo, kola po fabričkim cenama, besplatno obrazovanje, dok studiraš dobijaš prosečnu platu....Oće Al Kaida da im se uvali,a naravno Ameri bi da iskoriste pometnju da uzmu NAFTU

Ladies and gentlmen we got him :D

Dok smo mi bili sami '99, Gadafi ima vojnu pomoć od Alžira, Belorusije, Zimbabvea i Sirije. Nije nešto, ali je svakako bolje nego u našem slučaju, a onaj paćenik Narkozi će da dobije svoje kada mu njegova fuksica bude zabola nož u leđa i napravila mu neku ljubavnu aferu.

Danas bombardovanje!!!

Do jaja, bravo za Amere. Jebena psihopatska nacija.

Poješće ih ona beduinčina. Sarkozi, ljiga.

Mnogo ste bre isfrustrirani, idite malo na čist vazduh.
Proleće, sunce, ptičice, gole noge, ovo ono...

Empatija natnat. I sami smo prošli kroz "demonkratizaciju".